Mirek Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 (editace) Pokud někdo chce velký střešní box, tak se mi osvědčil Neuman XX-line. Má objem cca.600 litrů, takže vlastně zvětšuje objem zavazadel na dvojnásobek. Zatím jedna cesta do Itálie a jedna do Rakouska, a spokojenost. Thule jsem nakonec nevybral kvůli ceně (cca. o 5 000 dražší) a oblíbenosti zlodějů. Důvodem výběru bylo i to, že se do něj vejde vozík za kolo pro 2 děti (Charriot CX2). Ten když dám do kufru, tak už se tam nic moc nevejde. Další detaily viz http://forum.skodahome.cz/topic/116997-st%C5%99e%C5%A1n%C3%AD-box/ Editováno: 2. Březen 2015, autor: Mirek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Ahoj, jaký vozíte na své kombíkové OIII střešní box? Chci koupit Thule Motion, jen nevím velikost. XL se mi zdá už z délkou na hraně, nebo se mýlím a je v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 9. Září 2019 Sdílet Vloženo 9. Září 2019 Mám Pacific 780 a v pohodě.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.