Milivoj Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Zdravím, doufám že tady nic takového není, ale mám problém se svou OII. Při jízdě se mi stává , že zakolisají otáčky a vypne motor poté nejde nastartovat. Po cca pul hodině nastartuju a jezdím normálně. První diagnostika odhalila asi 20 chyb a podrobnějši hledáni neodhalilo nic tak vše vymazali a řekli že problém je v SW tak mi přehráli sw s tím že teď to bude v pořadku. Nebylo, ale po chcipnuti motoru jsem hned nastartoval a dojel zpet do servisu kde nasli uz pouze dve chyby a to brzdovy system a komfortní jednotka. Tak se tedy ptám nemáte někdo zkušenost s tímhle problemem? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KadelHP Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ja mel něco podobného diagnostika nic neodhalila.Nakonec to bylo číslo otacek motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.