Publikováno Březen 4, 201510 r Předpokládám, že nejsem první, kdo to řeší, ale odpověď jsem tady nenašel.Krytky na bezpečnostní šrouby 000 071597C - dělají se v jiných barvách než šedá mat? Na autě mám krytky obyč šroubů v tmavě šedé lesk a nedaří se mi sehnat odpovídající krytky pro bezpečnostní šrouby.
Březen 4, 201510 r Na nový typ bezpečnostných je len ten jeden typ krytiek Upraveno Březen 4, 201510 r od peter.s
Březen 4, 201510 r Přesně tak, ale to na autě nebude skoro vidět... ty šedé jsou velice podobné + nějaký ten silniční prach a rozdíl nepoznáš. Ale samozřejmě smysl pro detail má každý jiný, nebo si je nech někde na prodejně ND položit vedle sebe....
Březen 5, 201510 r Autor Foktu jsem včera neudělal, snad dnes, ale doporučuji kouknout sem - krytky nejsou jen v jednom provedení:http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zjišťování-čísel-dílů-etka/?p=2018455
Březen 31, 201510 r Řešil jsem to samé před 3 týdny. Na voze jsem měl krásné hnědošedé lesklé krytky. Po montáži originálních bezpečnostních šroubů jsem na škoda e-shopu na ně objednal krytky. Podle fotky se mi zdálo, že by to mohla být stejná barva. Bohužel už při vyzvedávání bylo jasné , že ne. Rovnou jsem u dealera koupil správnou barvu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem je na bezpečnostní šrouby nenarval. Znovu jsem zašel k dealerovi, kde to asi půl hodiny hledal v katalogu. Nakonec jsme zjistili, že se na nové bezpečnostní šrouby krytka v dané barvě nedodává. Nakonec jsem objednal celou novou sadu (16 ks krytek na šrouby+4 na nové bezp.šrouby) v šedé barvě asi za 140 Kč.
Březen 31, 201510 r ono ten farebný kod je stále Z37 a rovnaký ale v reále tie krytky na nové skrutky sú matné a aj trochu iný odtieň ... našťastie mám ešte pôvodné skrutky CFA071004 a tam pasujú tie lesklé
Duben 6, 201510 r Autor Řešil jsem to samé před 3 týdny. Na voze jsem měl krásné hnědošedé lesklé krytky. Po montáži originálních bezpečnostních šroubů jsem na škoda e-shopu na ně objednal krytky. Podle fotky se mi zdálo, že by to mohla být stejná barva. Bohužel už při vyzvedávání bylo jasné , že ne. Rovnou jsem u dealera koupil správnou barvu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem je na bezpečnostní šrouby nenarval. Znovu jsem zašel k dealerovi, kde to asi půl hodiny hledal v katalogu. Nakonec jsme zjistili, že se na nové bezpečnostní šrouby krytka v dané barvě nedodává. Nakonec jsem objednal celou novou sadu (16 ks krytek na šrouby+4 na nové bezp.šrouby) v šedé barvě asi za 140 Kč. Já jezdím už dva měsíce bez krytek a asi to skončí lakováním.
Duben 8, 201510 r Lakovanim? Ja jezdim bez krytek a zatim nemam zadny problem Ale uz po nich taky koukam, aby tam ten bezpecak tak nesvitil. Potreboval bych ty sedy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.