mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Předpokládám, že nejsem první, kdo to řeší, ale odpověď jsem tady nenašel.Krytky na bezpečnostní šrouby 000 071597C - dělají se v jiných barvách než šedá mat? Na autě mám krytky obyč šroubů v tmavě šedé lesk a nedaří se mi sehnat odpovídající krytky pro bezpečnostní šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Na nový typ bezpečnostných je len ten jeden typ krytiek Editováno: 4. Březen 2015, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Přesně tak, ale to na autě nebude skoro vidět... ty šedé jsou velice podobné + nějaký ten silniční prach a rozdíl nepoznáš. Ale samozřejmě smysl pro detail má každý jiný, nebo si je nech někde na prodejně ND položit vedle sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Právě, že to je vidět velmi . světlá šedá mat prostě není skoro černá lesk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Foktu jsem včera neudělal, snad dnes, ale doporučuji kouknout sem - krytky nejsou jen v jednom provedení:http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zjišťování-čísel-dílů-etka/?p=2018455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulda Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Řešil jsem to samé před 3 týdny. Na voze jsem měl krásné hnědošedé lesklé krytky. Po montáži originálních bezpečnostních šroubů jsem na škoda e-shopu na ně objednal krytky. Podle fotky se mi zdálo, že by to mohla být stejná barva. Bohužel už při vyzvedávání bylo jasné , že ne. Rovnou jsem u dealera koupil správnou barvu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem je na bezpečnostní šrouby nenarval. Znovu jsem zašel k dealerovi, kde to asi půl hodiny hledal v katalogu. Nakonec jsme zjistili, že se na nové bezpečnostní šrouby krytka v dané barvě nedodává. Nakonec jsem objednal celou novou sadu (16 ks krytek na šrouby+4 na nové bezp.šrouby) v šedé barvě asi za 140 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ono ten farebný kod je stále Z37 a rovnaký ale v reále tie krytky na nové skrutky sú matné a aj trochu iný odtieň ... našťastie mám ešte pôvodné skrutky CFA071004 a tam pasujú tie lesklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 A co se zeptat u VW nebo Audi. Tam budou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 VW -Audi -Seat majú čierne kruhové nepekné krytky , žiadne šesťhrany ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Řešil jsem to samé před 3 týdny. Na voze jsem měl krásné hnědošedé lesklé krytky. Po montáži originálních bezpečnostních šroubů jsem na škoda e-shopu na ně objednal krytky. Podle fotky se mi zdálo, že by to mohla být stejná barva. Bohužel už při vyzvedávání bylo jasné , že ne. Rovnou jsem u dealera koupil správnou barvu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem je na bezpečnostní šrouby nenarval. Znovu jsem zašel k dealerovi, kde to asi půl hodiny hledal v katalogu. Nakonec jsme zjistili, že se na nové bezpečnostní šrouby krytka v dané barvě nedodává. Nakonec jsem objednal celou novou sadu (16 ks krytek na šrouby+4 na nové bezp.šrouby) v šedé barvě asi za 140 Kč. Já jezdím už dva měsíce bez krytek a asi to skončí lakováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Lakovanim? Ja jezdim bez krytek a zatim nemam zadny problem Ale uz po nich taky koukam, aby tam ten bezpecak tak nesvitil. Potreboval bych ty sedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Lakováním krytek myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.