Roy Jones jr. Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Však jsem to měl rozebraný..pružinka je nepoškozená,vcelku. Kufr nejde zabouchnout..pač servomotorek zůstává furt v poloze otvírání kufru. Kufr jde zabouchnout jen po odpojení konektorů z panelu kufru..kdyby to byla pružina,tak nejde zabouchnout vůbec ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Tak si s tím neporadil ani autoelektrikář v servisu..za 500,- mi řekl,že si musím koupit novou lištu (nosič osvětlení spz s madlem kufru) a motorek centralu kufru. Že prý to bude shnilé v té liště,a že se k tomu nedá dostat,pač je to v liště zalisované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 To je pěkná blbost... Rozebrat to jde, z druhé strany je plech a ten se dá sundat Ale tam chyba nebude, když kufr neotevřeš ani z auta ani dálkovým ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 jj ani z auta,ani dálkovým,ani madlem. Lištu jsem rozebranou měl..i ty plechy jsem sundal a tu gumu z madla taky..byl vidět mikrospínač,který ale asi vyměnit nejde. Pak jsou tam ještě dva mikrospínače..u západky zámku (ten jsem měnil a taky nic) a u zámku kam se strká klíč,tak ještě ten jestli něděla bordel anebo v komfortce..nevim. On asi myslel uhnilý dráty co vedou zalisovaný v liště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Měl jsi rozebrané kabely ke komfortce? Je tam spoj k zámku kufru. Měl by to být spoj zelených kabelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Jj měl..myslím,že to byly zelenohnědé..pro jistotu jsem všechny spoje přepájel. Jedinný uhnilý (myslim,že červený) byly na vnitřní osvětlení auta a kufru..to už po přepájení funguje,ale kufr ne a ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Musel bych to vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 zdravím pánové..přidám se do tohoto vlákna, ať nedělám nové téma...dneska se mi podařila jedna věc a to je, že jsem si rozebíral kufr ..respektive víko kufru na lak a když jsem měl všechny konektory odcvaklé, tak jsem si omylem zabouchl víko, ale pro mojí smůlu jsem si neuvědomil, že ho vlastně otevírám elektricky a konektor jsem odpojil, potřeboval bych radu jak si kufr opět otevřít? Říkám na rovinu, že zámek kufru mám vypáčený a klíček tam nestrčím a zadní sedačky mám pevné, tak že je ani nesklopím, abych si tam vlezl a zapojil..máte někdo nějákou radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 ty jo tak to je slušnej pech, to asi jedině dítě nebo hodně hubená holka co tam vleze a otevře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 myslíš tou dírou na lyže za opěrkou jj ? tak to leda nějaký trpajzlík...každopádně mám oddělané obě zadní lampy a rukou někam dosáhnout do kufra jde ..tak mě napadlo...kdyby jeden koukal do díry od loketky a já tam hrábl a zkusil mi navést ruku k táhlu na zámek..ale nevím zda tam dosáhnu..to by se muselo zkusit..každopádně bych uvítal nějakou další radu..ještě mi kamarád radil když mám už páčený zámek tak tam zkusit strčit znova šroubovák a zkusit s tím otočit..ale nevím no .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 V podstatě sis odpověděl sám Jiný způsob asi nebude V úplně nejhorším případě sundat opěrku a vyříznout si flexou větší otvor do příčky Pak eventuelně udělat FL zadních sedaček na sklápěcí. Už to tady někdo dělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Tak se mi to nakonec podařilo otevřít :-) zkoušel jsem to přes tu loketku..ale zjistil jsem, že tam ten pytel na lyže nejde nějak oddělat..tak že bych to musel celé rozdělat opěradlo a to se mi nechtělo..pak jak píšeš ty Supe, že rozdělat a odříznout..tak jsem se na to vyprdl a šel zkusit štěstí po slepu tam hrábnout tou dírou od světlometu..a nakonec jsme bohden nahmátl a trh a kufr byl otevřen každopádně mě tohle vše přivedlo k faktu, že těžce uvažuji o tom předělat ty zadní sedačky na sklopné..jen sehnat ty samé co mám já sklopné a asi do toho půjdu..nevíš supe kde by se dali sehnat sklopné polokožené béžové ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Zkoušej bazoš. Nebo kluci tady by mohli vědět. Zkus napsat do vlákna "zajímavosti na prodej", sleduje to dost lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 ty jo tak ještě že si měl sundaný ty světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyluk Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Díky...už jsem projel bazoš a na něco jsem narazil..ale nevím zda jsou sklopné..každopádně jsem se díval na tu přestavbu sedaček a vypadá to docela masakrozní..tak nevím jestli to nakonec nezabalím Doktorone..jo chlape, taky jsem si říkal...ty oddělané světla byli moje spása 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gagoš Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Včera jsem to řešil. Nefunkční zámek , tlačítko ve dveřích a samo i mikro spin. na kufru. Fungoval pouze motorek po zmáčknutí dalkáče jenže bylo prasklé lanko od motorku k zámku ! Tak ani krumpáč ani cihla , dítě do kufru , stejně by ten tapec nesundalo , stačí dlouhá tyčka s ostrým hrotem. Kdo bude chtít pošlu i foto. Jen malá poznámka , poškodí se trochu tapec na kufrových dveřích, ale funguje to a tapec se opraví a kdo chce a vadilo by mu to tak sežene jiný. Editováno: 11. Srpen 2016, autor: Gagoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Tak šup návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.faktor Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Mohl by sem někdo dát foto toho místa, kde do toho víka bouchnut? Řeším ten samý problém jako Mr. Gagoš... Děkuji zdvořile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.