Publikováno Březen 6, 201510 r Ahoj,když začal platit zákon a svícení i ve dne, nechal jsem si dát do auta to automatický rozsvícení světel při nastartování auta. Přímo ve Škodovce. Poslední dobou se mi občas stane, že se během jízdy světla sama vypnou - za chvíli zase zapnou a takhle to jde celou cestu, dokud je spínačem nezapnu sám...Chci se teda podívat na to, čím to je - jestli nějakej kontakt nebo něco...? Bohužel nevím, jak je ten systém udělanej? Kde mám co hledat? Do servisu se mi s tím moc nechce, pokud by to byl jen nějakej kontakt, tak bych si to rád zkontroloval doma... Díky za rady!
Březen 6, 201510 r skontroluj spínací rele AEV 0317 je v bloku relátek pod volantem občas se stane že se vyhřeje kontakt stačí propájet .
Březen 6, 201510 r Autor Díky za info, zítra na to mrknu, mohl bys mi ještě vysvětlit (jako pětiletýmu ) jak se dostanu do toho bloku relátek?
Březen 6, 201510 r Sundat plast pod voolantem ale staci i uplne ten spodni nad pedalama a pak jako jezek v kleci tam strcit ruku vyndat ho, otevrit ho sundanim plast. Obalu a zkontrolovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.