Airman64 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Já myslel ultrazvukem od usazenin karbonu atd. Pokud by nebyli ok tak jim ani GOLDEN MOLY nepomohlo :-) ještě bych skusil tohle co myslíte vy kluci supe a satasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 1. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Já myslel ultrazvukem od usazenin karbonu atd. Pokud by nebyli ok tak jim ani GOLDEN MOLY nepomohlo :-) ještě bych skusil tohle co myslíte vy kluci supe a satasi ? Na audi fore som čital zase že mu to robilo presne toto iste čerpadlo že nesalo poriadne naftu bola v nom prasknuta nejaka membrana a zaseknuty predsuvnik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Chlapi mam spravene video chodu toho motora možem niekoho poprosit žeby som mu to oslal na meil a hodil to na YouTub a poslal sem odkaz. už fakt neviem čo stim a horšie že ani v servisoch jeto unas samy "odbornik" vymenit vsetko dobre zarobit ale zavada furt neopravena. Už som myslel že to zavezem do šrotoviska odnervov, lae je v tom tolko penazi napchate že hnus rad by som to dal doporiadku a predal ako pojazdne aby sa mi aspom niečo vratilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Tu som vám to hodil na Ulož to, ak by ste boli chlapi ochotni si to pozret a skusit poradit alebo či sa niekto z niečim takim nestretol. Motor bol celi vrch rozobraty, nove vačky, hydrošteli všetky prebrusene hlavy nove ventile všetky tlaky ma naporiadku, repasovane turbo. Vyhadzuje mi pri jazde EMISE DO DILNY a obča spolu z kontrolkou motora. z 5tich jazd to 4 krat vyhodi a raz nie. Občas sa chyti a ide pekne aj zahriaty ale len malo kedy vetšinou to takto poskakuje :-( ... a hlavne iba na neutral pokial mam zaradene D na Tip Tronicu tak ide normalne a auto na moj vkus strašne dimy na čierno. :-( Tak neviem, čerpadlo, predsuvnik zaseknuty, nejake zle davkovanie paliva pri oriatom motore netušim čoto može sposobovat, triska nejaka, alebo riadiaca triska pripadne ako odsušam že je zla? keby som od nej odpojil ten kabel? Netušim. Hlavne viem že unas to už doservisu davat nebudem ten motor ma už stal 2300€ a to si nerobim srandu a stale to je vtakom istom stave. :-/ http://uloz.to/live/xRoo5R87/vid-20150614-194032-3gp http://uloz.to/live/xDfQXwDi/vid-20150614-194121-3gp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ešte si všimnite to klepanie na lavej strane motora, ked to občas ide chvilku dobre tak to vobec neklepe. ved ani nema čo hydrošteli som už pisal išli nove a ventile tak isto. može to byt to že nevstrekuje nalavej strane nejaky vstrek naftu a preto to tak mlati a vynechava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Tohle jsou podle mě špatné vstřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Da sato nejako vyskušat aby som nemusel kupovat druhe či to robia naisto tie vstrekovače? Bo ako pišem už som dotoho nvalil kopec penazi a nerad by som dal dalšich x .... € za vstreky a zistim že nimy to nebolo. :-/ vstreky boli na kontrole a ževraj su dobre. ale tiež sa mi nezda, nemože to robit len ten riadaci vstrek čo ide knemu ten kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Skušal som pridat na volnobehu na 1000..otačok a na nich a viac ide hladko netrha snim ani nevynechava, ale ked uberiem tak robi hento. pride mi ako by nam nešlo dost nafty alebo zle vstrekovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 94 Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Tohle jsou podle mě špatné vstřiky Ahoj, tak po x kilometroch som prišiel nato žeked pustim klímu tak motor prestane vynechavat, proste to čoto počut natom videu akonahle pustim klimatronic tak motor začne ist pekne hladko. Som stoho upne v šuti, vychadza to že to vstrekmy alebo čerpadlom nebude ked to pri pusteni klimatroniku začne is tnormalne činebude problem z nejakou elektrikou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) X krat sem ti napsal že je to tryskami připadá mi že si snad jiné planety vážně....Tenhle problem na BDG jsem řešil x krát prostě když zapneš klimu motor jde do tahu a zvýší se vsřikovaná dávka a motor se srovná stejně tak jako když zařadíš D na automatu pokud tedy nemáš manual! Dej tam trysky z A6 132W nebo ze superba 114KW jsou stejné a máš po problemu! To cukání a vynechávání děla jedna nebo více trysek nepomuže tomu repase což je výmena špiček..proste to telo te trysky je v hajzlu a deje se to jen u trysek EU4 s písmenem G! Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Satas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.