mx6 Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Už jsem tady dlouho nebyl tak taky napíšu pár řádek. S čipem skoro 40 tis km(celkově 57tis) a zatím taky motor kupodivu šlape. Olej po 13-15tis a palivo jenom Verva100. Jo a bavlněný sportovní vzducháč k prdu, hodil jsem zpátky papír a auto jede líp! Žádný turboefekt. Jednotka je z toho průchodnějšího nějaká zblblá, prve nic nic a pak zátah. Prostě klasický turboefekt. Snad ve vysokých otáčkách je maličko lepší, jenomže s tímto motorem se jezdí spíš ty nízké a střední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 MX6 tak aj ja hlásim najazdených celkovo 70k km a už to bude 55k km s chipom a zatiaľ všetko OK, klop, klop.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Mimoxx - já už zas 15tis km s novým čipem.. A na prd, někdy až moc silné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DNNM Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 Zdravím, máte někdo zkušenosti s touhle firmou? A jejich chipem?https://www.autochip.eu/cs_cz/chiptuning/tabulky/car/skoda/fabia_combi/1.2_tsi/iF5bkF4HtIs/ Už delší dobu se dívám po chipu, ale nemůžu se rozhodnout kam, protože na jedné stránce je chválí a na druhé zase, že by k nim už nikdy nejeli. Může mi někdo doporučit nějakou ověřenou firmu, kde jste například vy chipovali? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.