Publikováno Březen 19, 201510 r Prosím Vás o radu, najednou mi začala svítit kontrolka ABS na mém Superbu 3.6 FSI, ale při brzdění ABS funguje :kol-47:Je mi jasné, že to bude muset jit na diagnostiku...Nemá někdo s tím to zkušenost? Děkuji
Březen 19, 201510 r je třeba diagnostika, zjistit závadu, případně, pokud hodí VAG chybu určitého čidla, tak proměřit odpor toho čidla , také přívod napájení k tomuto čidlu , z praxw, pokud je chyba na ABS systemu, je pak ABS vyřazen z činnosti. a může to být chyba na jednom čidle! Upraveno Březen 19, 201510 r od Casy
Březen 21, 201510 r Autor Právě se tomu taky divím, na štetrku jsem zkoušel brzdit a ABS fungule ( kope pedál ).... jinak na diagnostiku půjde raději
Květen 5, 201510 r Autem sem nepatřím, ale závadou ano: Mám ten samý problém u Yeti 1.4 nový, v březnu koupený. Rozsvěcuje se kontrolka ABS a brzd. Je to nepravidelné, někdy po nastartování, někdy za jízdy i s pípáním. Auto se zdá, že brzdí normálně i po rozsvícení výstražných kontrolek. Při kontrole paměti závad byla nějaká závada načtená. V současné době je v servisu a zjevně si s tím neví rady. Chtějí přehrát SW a potom měnit čidlo. Jak budu mít auto doma dám vědět co to bylo za závadu.
Květen 14, 201510 r Tak auto mám doma, V servisu prošli celou kabeláž - rozdělali svorkovnice, prošplíchli je sprejem a dali dohromady, ale na závadu nepřišli. Nicméně závada se přestala projevovat. Při startu proběhne standartní kontrola systému, kontrolky se rozsvítí a pak zhasnou. Uvidím, jak dlouho to vydrží. V paměti závad byly dvě sporadické závady, ty vymazali a neřešili je, protože nedostali povolení od výrobce je vyměnit z hlediska vysoké ceny dílu :-(.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.