krtecek35 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Prosím Vás o radu, najednou mi začala svítit kontrolka ABS na mém Superbu 3.6 FSI, ale při brzdění ABS funguje :kol-47:Je mi jasné, že to bude muset jit na diagnostiku...Nemá někdo s tím to zkušenost? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) je třeba diagnostika, zjistit závadu, případně, pokud hodí VAG chybu určitého čidla, tak proměřit odpor toho čidla , také přívod napájení k tomuto čidlu , z praxw, pokud je chyba na ABS systemu, je pak ABS vyřazen z činnosti. a může to být chyba na jednom čidle! Editováno: 19. Březen 2015, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecek35 Vloženo 21. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Právě se tomu taky divím, na štetrku jsem zkoušel brzdit a ABS fungule ( kope pedál ).... jinak na diagnostiku půjde raději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corzar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Autem sem nepatřím, ale závadou ano: Mám ten samý problém u Yeti 1.4 nový, v březnu koupený. Rozsvěcuje se kontrolka ABS a brzd. Je to nepravidelné, někdy po nastartování, někdy za jízdy i s pípáním. Auto se zdá, že brzdí normálně i po rozsvícení výstražných kontrolek. Při kontrole paměti závad byla nějaká závada načtená. V současné době je v servisu a zjevně si s tím neví rady. Chtějí přehrát SW a potom měnit čidlo. Jak budu mít auto doma dám vědět co to bylo za závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corzar Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tak auto mám doma, V servisu prošli celou kabeláž - rozdělali svorkovnice, prošplíchli je sprejem a dali dohromady, ale na závadu nepřišli. Nicméně závada se přestala projevovat. Při startu proběhne standartní kontrola systému, kontrolky se rozsvítí a pak zhasnou. Uvidím, jak dlouho to vydrží. V paměti závad byly dvě sporadické závady, ty vymazali a neřešili je, protože nedostali povolení od výrobce je vyměnit z hlediska vysoké ceny dílu :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.