FrankieXify Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 jaká by jste doporučili aditiva na čištění vstřikovačů? mam motor 2,5 tdi. Máte někdo osobní zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Je jich mraky a teď Ti tu začnou všichni psát ty svoje a to bude maglajs . Já tedy začnu: K-Gard od firmy Kernite http://www.kernite.com/kernite/productView_byName.asp?countryName=N%2FA&country=CZH&language=Czech&language_id=1&product_cat=name&product_cat_desc=Products+By+Name&pName=K-GARD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Pridam sa. Protec, alebo arexons Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Nepouzivam, ale kdyz uz tak protec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrankieXify Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 šlo mi o to jestli s nějakým na to čištění máte někdo přímo zkušenosti. Na jiných forech sem četl že někdy to může i uškodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Já s tím svým zkušenost mám dobrou, auto mi pocukáválo, dal jsem dvojitou dávku a přestalo. Od té doby dávám pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anry0350 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Liqui moly dávám a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Doporucuju http://www.vif.cz/produkty/aditiva-do-nafty/super-diesel-aditiv-letni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Od jisté doby tankuji Verva Diesel a nemám problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Czechmichael: Protoze v nafte mas aditiva od Benziny ale VIF ti to procisti poradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike12 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Nemate nekdo zkusenost se SUPERVID do -20°C viz. (http://www.vif.cz/produkty/smesi-do-ostrikovace/) ? nebo nejake jine doporuceni? winter is coming. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Děláš si kozy, nebo na něčem jedeš? Jestli jo, tak fakt dobrej matroš 1.Summer is comming 2.kapalina do ostřikovačů není aditivuv Nicméně nečekej ožehavou diskuzi na zimní kapalinu do ostřikovačů (kór v červnu), páč 99% lidem je úplně jedno, co se tam v zimě naleje, hlavně když to nezmrzne To takhle letní kapalina, to už je lepší téma. Tam zase 99% lidí ocení, když to pořádně umyje prdelky Takový prdelky to je prevít!!! Na čelním skle ty rozplácnuté nevypadají hezky, ale na ty letní prdelky v minisukýnkách se kouká dobře. A na to potřebuješ dobrý výhled z vozidla a dobrou kapalinu do ostřikovačů, co Ti ty roplácnutý prdelky pořádně umyje Editováno: 16. Červen 2015, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 A já si říkal, že na tom dotazu je něco divného. A bác ho, nějak mi ulítlo o čem toto téma vlastně je. Mno, třeba tím bude čistit vstřiky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.