Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Se zvukem originální reprosoustavy spokojený nejsem(bohužel nemám Cantona), už došlo k vytlumení zatím předních dveří a výměně předních reproduktorů a stále to není ono. Z bývalého vozu mi doma zbyla kabeláž, zesilovač a subwoofer a hodně uvažuji o této instalaci. Řešil už jste to někdo nebo máte to nainstalované??? nejvíc mi asi jde o průchodku od baterie do interieru vozu, jinak ostatní zvládnu sám, díky

Vloženo

nazdar, sice jasne pises, ze to chces robit sam ale predsa spomeniem http://www.ahifi.cz/. pozdavaju sa mi a ak by to pre mna nebolo tak daleko tak som uz davno u nich (kvoli vytlmeniu aj vymene repro).

mam cantona ale tiez nie je nic extra, bohuzial...som si ale isty, ze vytlmenie dveri a vymena prednych a zadnych repro by pomohla...

Vloženo

noo u mě je ten problém, že jsem si zvykl na výraznější basy a mám rád basovější hudbu, proto jsem zvukem zklamán a chci to nějak doplnit. Pokud bych byl nějaký normální řidič který je rád, že mu radio trošku lépe hraje, tak věřím, že vytlumení a výměna repro pomůže, ale já jsem trošku náročnější posluchač a rád si tu hudbu v autě užívám

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím, pánové. Nepodařilo se mi ani zde, ani nikde jinde zjistit kam zapojit remote kabel u MIB STD2 (Amundsen). Zásuvka je quadlock pin 52. Vytlumil jsem dveře, vyměnil všechny origo repráky za Hertz a teď už jen ten subák. Můžu ho nabudit z pojistek, ale kurňa přece to musí jít i z rádia!! Za případné reakce děkuji...

IMG_20200327_171808.jpg

IMG_20200327_171932.jpg

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...