kysa Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Se zvukem originální reprosoustavy spokojený nejsem(bohužel nemám Cantona), už došlo k vytlumení zatím předních dveří a výměně předních reproduktorů a stále to není ono. Z bývalého vozu mi doma zbyla kabeláž, zesilovač a subwoofer a hodně uvažuji o této instalaci. Řešil už jste to někdo nebo máte to nainstalované??? nejvíc mi asi jde o průchodku od baterie do interieru vozu, jinak ostatní zvládnu sám, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 nazdar, sice jasne pises, ze to chces robit sam ale predsa spomeniem http://www.ahifi.cz/. pozdavaju sa mi a ak by to pre mna nebolo tak daleko tak som uz davno u nich (kvoli vytlmeniu aj vymene repro). mam cantona ale tiez nie je nic extra, bohuzial...som si ale isty, ze vytlmenie dveri a vymena prednych a zadnych repro by pomohla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 noo u mě je ten problém, že jsem si zvykl na výraznější basy a mám rád basovější hudbu, proto jsem zvukem zklamán a chci to nějak doplnit. Pokud bych byl nějaký normální řidič který je rád, že mu radio trošku lépe hraje, tak věřím, že vytlumení a výměna repro pomůže, ale já jsem trošku náročnější posluchač a rád si tu hudbu v autě užívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Pores sub a zesak a super. Uz ni ve zvuku nic nechybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 jen zjistit kudy protáhnout kabel od baterky do interieru a brzo tam bude, všechno potřebný už mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Me to protahli v ahifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 a můžeš mi prozradit kudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Odkud si vytahujete SUB, kdyz originalni radio nema vystup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 musí se zakoupit high-low adaptér, který se napojí na výstup reproduktorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 OK, chápu a regulace basů do subwooferu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ja ji mam primo v radiu Bokero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Hudek Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Zdravím, pánové. Nepodařilo se mi ani zde, ani nikde jinde zjistit kam zapojit remote kabel u MIB STD2 (Amundsen). Zásuvka je quadlock pin 52. Vytlumil jsem dveře, vyměnil všechny origo repráky za Hertz a teď už jen ten subák. Můžu ho nabudit z pojistek, ale kurňa přece to musí jít i z rádia!! Za případné reakce děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kbenni Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Ahojte, nemate niekdo navod ako instalovat audio do O3? hlavne ze ako a kade tahat kable? priblizne viem kde co je ale navod by sa zisiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.