abit Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ahoj. Stala se mi nepříjemná věc. Měl jsem v boční síťce v kufru postavenou plechovku s aditivem (zimní VIF), asi si lehla na bok a aditivum vyteklo do kufru. Nasákla tím levá strana toho koberce co zakrývá dno a rezervu (včetně kousku té hobry, ne níž je ten koberec nalepen). Navíc to nějak poleptalo ten materiál co je nalepaný na dně vedle díry na rezervu (viz foto). Poradíte mi nekdo co s tím? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) No co už, asi je třeba řádně omýt vše co se poleptalo,/zředit koncentraci/ nejlépe vodou???, a sledovat to, kdyby se tam něco objevilo, ošetřit /natřít...?/ Editováno: 4. Duben 2015, autor: Alesjan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 S tím kobercem už jsem to asi vymyslel. Tu nasáklou hobru z něj odlepím (odříznu), tu hobru si přenesu jako šablonu na jinou (možná místo hobry použiju překližku) vyříznu a nalepím na to zpátky ten koberec. Spíš mě štve ta podlaha toho kufru. Nevíte někdo co je to za materiál a proč to tam je vůbec na tom plechu nalepené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.