lh13 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ahoj,chtěl bych na svou bílou OIII černé lesklé znaky ala Monte Carlo. http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-original-Skoda-MONTE-CARLO-black-emblem Dá se to sehnat za nějaké normální peníze ne jako u Kopáčka,nikde jsem to jinde nenašel...Samozřejmě při nejhorším budu muset zvolit variantu udělej si sám a navštívit lakovnu,ale takto by to pro mě bylo pohodlnější:-) neví někdo kde sehnat?Nebo nějaké podobné černé znaky jako to Monte Carlo...nebo se mi líbí ještě úprava znaků jako má místní člen Allister s podkladem znaku v barvě auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Ahoj, celé černé se dají jednoduše bez demontáže udělat během pár minut plastidipem (viz. odkaz od Aleš_BX) a dokonce i s lesklým efektem pomocí následné aplikace glossifieru. Mé znaky jedině "udělej si sám", jak jsem psal v SZ a tento týden mi ještě zrovna plastidipy mají přijít a chromové části spolu s nápisy na kufru budu stříkat do černého lesku. edit: tady máš i fotky, jak takové znaky na oktě vypadají.. mě inspiroval ten na té červené ;-) Editováno: 20. Duben 2015, autor: Allister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Tady ukázka, jak to lze udělat plastidipem (vnitřek není zaměrně dokonale nastříkaný, protože jsem jej stejně sundaval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.