Duben 5, 20169 r Pěkné , ale šlo by k tomu sehnat i boční clony na okénka kufru o kombika ? Na střední zadní okno nepotřebuji, ale těmi bočními okénky někdy to slunce pod úhlem zasvítí. Upraveno Duben 5, 20169 r od majtik
Červenec 6, 20169 r Máte nejaké odporúčania na slnečnú clonu predného skla? Niečo čo by rozmerom pasovalo a nepotrhalo sa po týždňovom používaní? Najlepšie s prísavkami na sklo - inštalácia z vnútra.
Duben 2, 20187 r Ahoj, zakoupil jsem přes bazoš za slušnou cenu sluneční clony, které se prodávají na https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-sedan-presne-protislunecni-clony-do-auta-3-kusy-5963cz2366/ Bohužel k nim nemám návod. Může mi prosím někdo poslat fotku, jak se nasazují háčky a kam se nalepují kostičky, popř. návod. Děkuji moc.
Duben 4, 20187 r Nevím jestli jsou to stejné, nebo jen podobné clony, ale koukni alespoň na toto : montáž protislunečních clon Je to tedy předváděno na kombíku.
Leden 24, 20223 r Chlapi, zdravím vás. Vy co máte protisluneční clony, jak to sedí na okně 5tych dverich, když máte třetí brzdové světlo? Na OII nemůžu sehnat s výřezem pro toto světlo a všude mi odpovídají, že se dává přes něj. Nedostává to moc? Dekuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.