KOCI.TOM1 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Velmi pěkná práce! Již nějakou dobu mám toto také v plánu, ale zatím schánim vhodný materiál. Moc se mi nezamlouvá dávat si do auta ,,napevno" něco silně hořlavého... Neví někdo o nějakym vhodnym nehořlavym, ne moc těžkym, ale pevnym materiálu? Díky KOCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Keď už bude horieť podlaha v kufri,už ti to môže byť úplne jedno.To auto už aj tak nepoužiješ :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Na druhou stranu k zahoření může dojít až v té podlaze. Zatímco gumový koberec spadlý vajgl zvládne a normální koberec ještě půjde uhasit/vytáhnout, tak jakmile chytne ta deska, tak už je to leda na hasiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 když tu řešíte tu hořlavost tak jsou i dřevostavby a tam se ty OSB desky snad něčím impregnují aby byli "nehořlavé" protože asi nebudete čekat až vám nějaký blbý zkrat změní domeček na obří ohniště na špekáček ... tím chcu říct že by to šlo snad nějak ošetřit ne ? když by na věc přišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Všechny OSB desky patří do kategorie D (hoří, po odstavení kahanu samovolně uhasnou do 5 minut). Tudy cesta nepovede. Řešením by mohl být nějaký vhodný laminát, nejlépe ještě s nějakým profilováním na dolní straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votrmi Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 ...cením nápad a provedení. Nic si nedělej z kritiků, leckerý by si na výrobě zlámal ruce a to se o Tobě říct nedá. Mě se to líbí, ještě by mě zajímalo jestli po posunutí př. sedaček jde sklopit i ten poslední díl víka-byla by to i super lůžková úprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.