Kamil022 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 (editace) Ahoj všem, již několik let jsem majitelem vozidla Superb 2.5 tdi v6 120 kw, rv. 2006, najeto mám 182 xxxkm. Před několika dny se rozsvítila kontrolka Emise do Dílny, kdy diagnostika ukázala škrtící klapka bez signálu. Jde mi o to, že po této závadě se z motoru ozývá jakési tikání které tam předtím nebylo, sání na kterém je klapka je i po jízdě studené, je cítit vibrace motoru, poslechově to jde spíš ze strany od spolujezdce ale těžko říct. Jiné problémy jsem neměl, rozvody dělané ve 160 000 komplet ze vším. Motor jde i více hrubě.... může se ozývat vstřik když je ta klapka v háji? Jinak kod motoru BDG. V zátahu nic slyšet není. Editováno: 2. Květen 2015, autor: Kamil022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Ahoj Jednoduché....mas ko hydroštely ty sou uplně jasný ze zvuku a ktomu bejvaj z 80% vybehlý i rolničkový vahadla.Motor ti škubnul v jedný chvíli z videa takže vstřik nejaký ko nebo blbá fce EGR.Co se týče klapky která klasicky odešla nic víc,tak to cvakání hydroštelů stim vážně nesouvisí.Nemluvim do větru tehle motorů servisuju měsíčně +-20 cca 13 let. Pokud nejsi daleko prahy mohu ti to dát do stavu A1. Editováno: 4. Květen 2015, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil022 Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky za odpověď. No rád bych to řešil někdy za včas, začalo to nedávno tak bych to raději moc nedráždil.... mohu poprosit o telefon na tebe? Případně nějaký cenový nástřel. Děkuji. Jinak do Prahy to mám asi 50 km takže pro mě by to nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Z tohoto by si měli brát příklad všichni "závadáři". Konečně pořádně popsaná závada i s videem a žádné trrr a frrr a načítání cédéček v motoru A taky se hned našla odpověď a návrh řešení ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Díky za odpověď. No rád bych to řešil někdy za včas, začalo to nedávno tak bych to raději moc nedráždil.... mohu poprosit o telefon na tebe? Případně nějaký cenový nástřel. Děkuji. Jinak do Prahy to mám asi 50 km takže pro mě by to nebyl problém. Určitě se zastav jsem na praze 6 tel.608974322 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKorp Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Ahoj koukám na příspěvky Emise do Dílny a také bych něco rád věděl, mám stejnou závadu jako kolegové s tím že na diagnostice mi řekli, že je klapka bez signálu a že je v háji buď ona nebo eletrika nebo oboje. No klapku jsem koupil v německu a nechal to vyměnit a hle, závada furt stejná..... Když vytáhnu konektor tak to cvakne... takže proud tam asi jde.... Svítí to proto že mi to nenastavil servis? Je to u nás na vesnici jediný servis vezl to dnes do Porsche Plzeň na diagnostiku.. a auto jsem dostal zase se závadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 (editace) Ahoj koukám na příspěvky Emise do Dílny a také bych něco rád věděl, mám stejnou závadu jako kolegové s tím že na diagnostice mi řekli, že je klapka bez signálu a že je v háji buď ona nebo eletrika nebo oboje. No klapku jsem koupil v německu a nechal to vyměnit a hle, závada furt stejná..... Když vytáhnu konektor tak to cvakne... takže proud tam asi jde.... Svítí to proto že mi to nenastavil servis? Je to u nás na vesnici jediný servis vezl to dnes do Porsche Plzeň na diagnostiku.. a auto jsem dostal zase se závadou Přivez to ke mě a opravím to znám naprosto do detailu el funkci tohoto motoru.Jsem v Praze Řepích 5 min od sjezdu z D5. Editováno: 13. Květen 2015, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.