Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vespolek,

delší dobu mi blbne přepínání pamětí na páčce stěračů. Napřed "přepínač funkcí" - ten úplně zprava, po stisknutí se funkce přepínají chaoticky.

A teď jsem zjistil, že tím "spodním" tlačítkem (nulovací tlačítko a volič paměti 1 nebo 2, taktéž na páčce stěračů) nejde přepínat paměť, ale pořád mi to ukazuje paměť číslo 2 a údaje bez čísla a chová se tak jako ten přepínač zboku - přepíná funkce a ne paměti.

Než pojedu do servisu, tak se ptám, jestli jste se s tím někdo nesetkal nebo jestli pomůže něco, co bych mohl udělat sám.

Jo a taky se mi po nastartování ukáže klíč s číslem 5000 km a pak zmizí. Olej je nastavený na 15 000 km, aspoň myslím. Nevím, jestli to může souviset nebo ne.

Počítač je bez maxidotu.

díky

Dodatek: Pravdou je, že od výměny jsem ujel asi těch 10000 km, ale to by se měly vyresetovat údaje a přepínání 1/2 pamětí by mělo zůstat funkční, aspoň myslím.

Dodatek 2: Zkoušel jsem přepínacím tlačítkem provést reset hodnot a na poněkolikáté se to podařilo a přepínání mezi pamětmi 1 a 2 funguje.

Upraveno od panet

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.