Přejít na obsah

Přepínání pamětí pal. počítače 1/2 blbne

panet

Doporučené příspěvky

Zdravím vespolek,

delší dobu mi blbne přepínání pamětí na páčce stěračů. Napřed "přepínač funkcí" - ten úplně zprava, po stisknutí se funkce přepínají chaoticky.

A teď jsem zjistil, že tím "spodním" tlačítkem (nulovací tlačítko a volič paměti 1 nebo 2, taktéž na páčce stěračů) nejde přepínat paměť, ale pořád mi to ukazuje paměť číslo 2 a údaje bez čísla a chová se tak jako ten přepínač zboku - přepíná funkce a ne paměti.

Než pojedu do servisu, tak se ptám, jestli jste se s tím někdo nesetkal nebo jestli pomůže něco, co bych mohl udělat sám.

Jo a taky se mi po nastartování ukáže klíč s číslem 5000 km a pak zmizí. Olej je nastavený na 15 000 km, aspoň myslím. Nevím, jestli to může souviset nebo ne.

Počítač je bez maxidotu.

díky

Dodatek: Pravdou je, že od výměny jsem ujel asi těch 10000 km, ale to by se měly vyresetovat údaje a přepínání 1/2 pamětí by mělo zůstat funkční, aspoň myslím.

Dodatek 2: Zkoušel jsem přepínacím tlačítkem provést reset hodnot a na poněkolikáté se to podařilo a přepínání mezi pamětmi 1 a 2 funguje.

Editováno: , autor: panet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...