Pepinitko Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zdarec, potřeboval bych pomoc, zakoupil jsem si rádio JVC KD-X210 a chtěl jsem ho nainstalovat do svého subíka. Jenže jsem anrazil na pár problému, anténí koncovka která je v SuperB mi nepasuje do nového rádia ( nevím kde sehnat nějakou redukci, teda pokud snad nějaka je) a další problém byl s usazením rádia, vím, že je na to zapotřebí nějaký rámeček, jenže nevím kde ho sehnat, aby to byl fakt on Byl bych moc vděčný za každou radu. Pokud už tady nějaké vlákno otom je, tak prominte nenašel jsem ho, a pokud jsem našel nějake odkazy na rámečky, tak již nejsou aktualni. Takže tam mam jen zastrčené to rádio, ale jezdí mi ven a dovnitř. Rok výroby je to 2003, ovládani radia na volantu nemám,bohužel nemám ani zkušenosti s výměnou rádia v autě . Dík moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Redukce na antenu: http://www.revilohifi.cz/auto-anteny/antenni-adaptery/zrs-aa-1.html K rádiu byl kovový rámeček, který to rádio fixuje v šachtě, nic víc by nemělo být potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepinitko Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Jo ten tam je, jenže je to uplně na ho... nejde mi pak otevřit šuplík z pod toho protože se to seká o packu která je na tom rámečku, jsi si jistý tím ISO adaptérem? At ho neobjednávam zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepinitko Vloženo 5. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 A nepotřebuji spíš todle? http://www.revilohifi.cz/auto-anteny/antenni-adaptery/zrs-golfv-iso.html http://www.revilohifi.cz/redukcni-program/redukcni-ramecky/aiv-autoradio-ramecek-skoda-iso-norm-cz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) To není potřeba. Původní rámeček by měl normálně pasovat. Stačí ale, kdyby byl jen malinko zkroucený a už se šuplík zadrhává. Dá se tomu pomoci v horní části lehkým vybroušením vrchní hrany (posunutím nahoru), nebo dokonalým srovnání rámečku Co se týká redukce na anténu, tak stačí jen to, co již psal MrChodny a mají to v každém krámě a dokonce jsem to viděl i v Baumarktu: http://www.gme.cz/redukce-pro-autoradio-antenni-iso-zdirka-redukce-p814-030 JVC nepodporuje fantómové napájení antény a tak pro správný příjem FM na rádiu je dobré dokoupit: http://www.autoradia-vysilacky.cz/produkt/300/napajeci-vyhybka-iso-iso/ Editováno: 5. Květen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepinitko Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Furt nevím jestli to chápu dobře, musím pořídit obě věci co si psal ? nebo stači jen ta redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 redukce Ti stačí, pokud nejsi náročný na příjem FM signálu radia. Ale doporučuju obě, abys měl dobrý příjem radia a využil potenciál origo napájené antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepinitko Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Byl jsem unás v Mototechně a koupil jsem tu redukci za 30 kč a pohoda a já to tak řeším a přitom tady kousek od baraku to měli... ostuda ale dík moc za rady zítra si snad pohraju stím rámečkem na rádio, dneska se mi nechce chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ahojte! prosim zkusenejsi z vas shanim suplik (prihradku) pod autoradio tak aby to pasovalo jako original ale ten vyjezdovej suplik nechci protoze tam chci odkladat mobil. muzete me nekdo neco doporucit nemate nekdo osobni zkusenost? predem vsem dekuji za rady a napady! zde jsem zakoupil prihradku z ahifi ale ta bohuzel nepasuje ani do sharana ani do superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Myslím, že lepší přihrádku nekoupíš. Dej kolem ní nějaký rámeček z nějakého starého rádia a bude to vypadat malinko lépe. Já myslím, že origo se dělal jen šuplík, ale ať mě někdo opraví, jestli se mýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 to se me nezda ze vsichni maji origo 2din v sharanu jeste me bylo doporuceno prihradku z octavie nemate nekdo zkusenost s touto variantou? jde me hlavne o vw sharan ale chci to zkusit i do superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 tak je namontovano obednal jsem 1 din prihradku origo z VW vysledek posudte sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 To by šlo. Až to svádí přeledkovat podsvícení komplet palubovky do modra Handsfree funguje? A jak to hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 handsfree funguje dorbe ale pouze kdyz pouzijes externi mikrofon. hraje to slusne jak pres bluetooth tak usb ci cd. prijem radija je samozrejme horsi nez original ale pro me kterej to pouziva vyjmecne je to dostacujici. ja to mam jen docasne nez bude nejaka naprosto presne pasujici china po ktere pokukuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.