Publikováno Květen 5, 201510 r Ahoj, pritelkyne ma Yetiho 2011 a dostala ho s Bolerem. Chteli tam navi, tak jim tam ve skodovce dali columbuse, vzhledem k tomu, ze s tim nejezdila od zacatku ona, tak nikdo neresil, ze jim nefunguje bluetooth a tlacitka na bluetooth. Columbus ma Firmware dle stitku: 3984, HW: 55, kod: 3T0035680C pres VCDS jsem koukal, ze je v columbusu na kanale 50 ulozena hodnota 1, tzn. ze by melo jit servisni menu, kde lze vycist udaje o software, nicmene po dlouhem drzeni SETUP to nabidne jenom "FM, AM, DAB". V CANu nakodovany je, vcetne "telephone". Nicmene bluetooth nejde. Tlacitka na volantu nereaguji (ani se neztlumi). Nekdo napad cim to? Nemusi tam byt nejaky specialni firmware? Diky moc!!
Květen 5, 201510 r Autor Ahoj, no, do jednotky telefonu se normálně naloguju. takže předpokládám, že tam je. Jinak by neměl ani ovládání na volantu na tel., ne? dříve tam bylo bolero a prý to fungovalo. To auto je v plné výbavě, senzory, xenony, parkovaci asistent, střešní okno, apod.... bluetooth tam má určitě. Měl jsem to nalogované a právě jsem koukal, jestli tam je kanál 133 a 134 pro aktivaci, ale v jednotce (myslím 77?) jsem tento kanál fakt nenašel.
Květen 6, 201510 r Mělo to pouze Bolero, nemusí to mít telefonní jednotku(podívat se pod sedadlo spolujezdce není až tak velký problém). Pokud máš v autě jednotku tak je z vadné série a po čase přestane s autem komunikovat. Zkus ji odpojit(vyndat z ní konektor) a po chvilce připojit. Jinak tento stav bude zapsaný v gateway. V roce 2011 se již montovali jednotky, které kanály o kterých píšeš už nemají(jednotka telefonu je opravdu na adrese 77).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.