Pavska Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ahoj, chci se zeptat na supu mi odešel posilovač brzd 3B0 614 105 C půjde zaměnit za posilovač z passat 8E0 612 105 J ?1.9 tdi awx 96kwDěkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) Ano. Asi je to bezpředmětné ale i tak: nejdříve těmi dlouhými imbusy se sešroubuje posilovač a utáhne tak, jak bude utažený na karoserii. Pak se hloubkoměrem změří od vnější strany posilovače hloubka k tyčce uvnitř posilovače. To je rozměr pro ovládání brzdového válce. Když se porovnají rozměry na posilovači a brzdovém válci, posilovač by měl mít tyčku kratší o 1mm. Tím je daná vůle a posilovač nebude pak tlačit na brzdový válec. U Pasata je tyčka tuším o něco delší, musí se tedy zkrátit. Tyčku z posilovače vyloupneme uvnitř vyklopením do strany. Drží to takový plech jako aretace. Zpět se to jen nasune a ten přídržný plech se po celém obvodu jen přitlačí v ose, aby byla tyčka přidržovaná v tom náboji uvnitř. Tento týden ( 25.9.2016) jsem musel opět řešit následky vody v posilovači v zimě. Při zamrznutí jsem zřejmě při stlačení brzdového pedálu poškodil membránu a brzdilo to hůř a hůř, až by pedál stejně tvrdý jak bez posilovače. Na A4 je průměrově menší. Už jsem si myslel, jak jsem odstranil vodu z posilovače a prd. Škoda Auto netuší, kde se tam voda bere. Editováno: 27. Září 2016, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.