Pavska Vloženo 9. Květen 2015 Vloženo 9. Květen 2015 Ahoj, chci se zeptat na supu mi odešel posilovač brzd 3B0 614 105 C půjde zaměnit za posilovač z passat 8E0 612 105 J ?1.9 tdi awx 96kwDěkuji Citovat
Petr.gr Vloženo 28. Listopad 2015 Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) Ano. Asi je to bezpředmětné ale i tak: nejdříve těmi dlouhými imbusy se sešroubuje posilovač a utáhne tak, jak bude utažený na karoserii. Pak se hloubkoměrem změří od vnější strany posilovače hloubka k tyčce uvnitř posilovače. To je rozměr pro ovládání brzdového válce. Když se porovnají rozměry na posilovači a brzdovém válci, posilovač by měl mít tyčku kratší o 1mm. Tím je daná vůle a posilovač nebude pak tlačit na brzdový válec. U Pasata je tyčka tuším o něco delší, musí se tedy zkrátit. Tyčku z posilovače vyloupneme uvnitř vyklopením do strany. Drží to takový plech jako aretace. Zpět se to jen nasune a ten přídržný plech se po celém obvodu jen přitlačí v ose, aby byla tyčka přidržovaná v tom náboji uvnitř. Tento týden ( 25.9.2016) jsem musel opět řešit následky vody v posilovači v zimě. Při zamrznutí jsem zřejmě při stlačení brzdového pedálu poškodil membránu a brzdilo to hůř a hůř, až by pedál stejně tvrdý jak bez posilovače. Na A4 je průměrově menší. Už jsem si myslel, jak jsem odstranil vodu z posilovače a prd. Škoda Auto netuší, kde se tam voda bere. Editováno: 27. Září 2016, autor: Petr.gr Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.