Richinc Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ahoj hleda jsem ohledne toho tema a nic konkretniho jsem nenasel.chci se zeptat mam OII r.v 2005 z niceho nic se mi automaticky steluje sedacka a zrcatka behem jizdy do nejakeho tovarniho nastaveni po sestelovani sedacky jsem mi sedacka do 10sekund vrati opet na stejnou polohu.to same se stane i kdyz auto je zamcene a stoji slysim jak se automaticky steluje sedacka plus zrcatka.Nevite nekdo co tim.Dekuuji za jakou koliv radu. Dikec RICHI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 možná vadný ovladač paměti, pokud je seplá některá z pozic paměti, tak se sedačka neustále nastavuje na tuto pozici, většinou se to stává když zateče do ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 tohe ukazala diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 začal bych výměnou tlačítek, pak vymazat chyby a udělat základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 a zeptám se kde bych sehnal ten ovladaci panel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 například ve škodovce, cena cca kolem 1t kč, ale můžeš to zkusit rozebrat a pročistit, jinak číslo dílu: 1Z0959769 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.