lh13 Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Ahoj, mám OIII standart sedačky a chtěl bych nějaké sportovní,aby měli trochu boční vedení...ty sedačky v provedení Dynamic se skoro nikde nenabízí a tak jsem přemýšlel jestli není možná záměna s jiným modelem,kde ty sedačky s bočním vedením jsou...např. Škoda Rapid Spaceback...předpokládám,že asi není nějaký model v nabídce,kde by se dali sedačky prohodit,aby seděli bez úprav a nebo jen s maléma úpravama...momentálně mám vyhřívané předky a to bych chtěl zachovat...je něco co by se případně dalo použít např. napříč koncernem?A co přímo ten rapid,nedali by se sedačky použít?Jestli žádná varianta není,tak budu muset počkat až se někdy v budoucnu objeví na OIII z paketu Dynamic... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Nemám to podložené měřením, ale sedačky z Rapida budou podle mého názoru malé i kdyby třeba na lišty pasovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 si tam šupni interiér s RS III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ma niekto so sedackami z dynamic paketu skusenosti? Su tvrdsie ako standardne? Potahovy material je taky isty aku u standardnych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ahoj, sedačky mám a spokojenost, dokonce mi je předevčírem obdivoval u obchoďáku nějaký majitel Yetiho, že má také sporotvní sedačky, ale tyhle že jsou hezčí a lépe se v nich sedí, jsou tvrdší než klasické, dlouhý sedák, dobré boční vedení-ovšem horší vystupování! Látka taky fajn. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Diky. Akurat dnes som pozeral vzorkovnik s latkami a som trosku v rozpakoch. Tie sedadla maju v potahu take semisove pruzky alebo co. sa bojim aby sa na to zbytocne vsetko nechytalo ale sa to nebodaj nezodralo alebo co. Trosku ma to teraz zneistilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Souhlas, takové semišové proužky a když se to fotí do inzerátů, vypadají sedačky jako "prošoupané" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Je d tym nejaky problem alebo Nic neregistrujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Kdepak, sedačky jsou zatím v poho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Taky mám Dynamic a sedačky v pohodě. Jen se trochu odírají vzadu od pásu. Kvůli autosedačce pro děti je pás přitlačen k látvce sedačky. Jo při vystupování vpředu škrtáš o boční vedení. Podle mne to ale není velký rozdíl mezi Elegance sedačkami a Dynamic (RS). To Mabiente sedačky jsou příšerné. Hlavně úzké nahoře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Len kvoli tomu potahu rozmyslam. Tie "semisove" pruzky ma trosku seru. Je Pravda ze nazivo som celu sedacku nevidel, len vzorku potahu. Zase v tom travim 50tis rocne tak preto sa tak rozhodujem a zvazujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Viete mi poradiť kde sa da kupiť napr interier ( predne sedadla) napr z octavie 3 RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Zkus třeba mihocar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Dakujem, naozaj zaujmava stranka, myslite ze by sla prehodit elektrika aj do neelektrickych sedadiel? Chcel by som totiz ich prerobit do superba s odvetravanim pamatou atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Máte někdo změřené ( nebo můžete změřit ) o kolik je delší sedák u sedaček Dynamic proti standardním O3 ( style ) ? Případně zda je též jiný sklon sedáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Daju sa vzadu v combi sklapat operadla sedaciek dynamic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 lukas474 - to by mě taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Otazocka: Daju sa vzadu v combi sklapat operadla sedaciek dynamic? Niekde som pocul ze by to nemalo ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Proč by to nemělo jít jsou to stejná sedadla jako v RSe jen jiný potah!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Niekto mi pisal ze sa nedaju zlozit, sice to bol liftback, ale aj tak. Preto mi to prislo divne a radsej sa pytam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Sedacky combi sedan jsou totozne. Lisi se jen v bocnich polstrech zadnich sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 no ono je slozit a slozit, ze? jestli se peter nahodou nepta na moznost uplneho sklopeni sedacky spolujezdce do vodorovne polohy. to samozrejme u techto sedacek nelze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri192 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Čau dokážete mi prosím poradit kde bych sehnal sedačky dynamic packet? na jakem eshopu nebo kde... nikde je nemohu najít že by je někdo prodával. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Mate niekto info, ci sedi sedacka zo Superbu do Octavie? Vdaka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejsy Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Vcera prebehla vymena sedaciek. Z VW som bol zvyknuty na vacsiu tuhost a stabilitu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.