Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám OIII standart sedačky a chtěl bych nějaké sportovní,aby měli trochu boční vedení...ty sedačky v provedení Dynamic se skoro nikde nenabízí a tak jsem přemýšlel jestli není možná záměna s jiným modelem,kde ty sedačky s bočním vedením jsou...např. Škoda Rapid Spaceback...předpokládám,že asi není nějaký model v nabídce,kde by se dali sedačky prohodit,aby seděli bez úprav a nebo jen s maléma úpravama...momentálně mám vyhřívané předky a to bych chtěl zachovat...je něco co by se případně dalo použít např. napříč koncernem?A co přímo ten rapid,nedali by se sedačky použít?Jestli žádná varianta není,tak budu muset počkat až se někdy v budoucnu objeví na OIII z paketu Dynamic...

• 4 týdny později...

Nemám to podložené měřením, ale sedačky z Rapida budou podle mého názoru malé i kdyby třeba na lišty pasovaly.

si tam šupni interiér s RS III

Ma niekto so sedackami z dynamic paketu skusenosti? Su tvrdsie ako standardne? Potahovy material je taky isty aku u standardnych?

Ahoj, sedačky mám a spokojenost, dokonce mi je předevčírem obdivoval u obchoďáku nějaký majitel Yetiho, že má také sporotvní sedačky, ale tyhle že jsou hezčí a lépe se v nich sedí, jsou tvrdší než klasické, dlouhý sedák, dobré boční vedení-ovšem horší vystupování! Látka taky fajn.

Diky. Akurat dnes som pozeral vzorkovnik s latkami a som trosku v rozpakoch. Tie sedadla maju v potahu take semisove pruzky alebo co. sa bojim aby sa na to zbytocne vsetko nechytalo ale sa to nebodaj nezodralo alebo co. Trosku ma to teraz zneistilo.

Souhlas, takové semišové proužky a když se to fotí do inzerátů, vypadají sedačky jako "prošoupané" :-)

Je d tym nejaky problem alebo Nic neregistrujes?

Kdepak, sedačky jsou zatím v poho :-)

Taky mám Dynamic a sedačky v pohodě. Jen se trochu odírají vzadu od pásu. Kvůli autosedačce pro děti je pás přitlačen k látvce sedačky. Jo při vystupování vpředu škrtáš o boční vedení. Podle mne to ale není velký rozdíl mezi Elegance sedačkami a Dynamic (RS). To Mabiente sedačky jsou příšerné. Hlavně úzké nahoře.

Len kvoli tomu potahu rozmyslam. Tie "semisove" pruzky ma trosku seru. Je Pravda ze nazivo som celu sedacku nevidel, len vzorku potahu. Zase v tom travim 50tis rocne tak preto sa tak rozhodujem a zvazujem.

• 7 měsíců později...

Viete mi poradiť kde sa da kupiť napr interier ( predne sedadla) napr z octavie 3 RS?

Zkus třeba mihocar

Dakujem, naozaj zaujmava stranka, myslite ze by sla prehodit elektrika aj do neelektrickych sedadiel? Chcel by som totiz ich prerobit do superba s odvetravanim pamatou atd

• 2 měsíce později...

Máte někdo změřené ( nebo můžete změřit ) o kolik je delší sedák u sedaček Dynamic proti standardním O3 ( style ) ?

Případně zda je též jiný sklon sedáku ?

• 10 měsíců později...

Daju sa vzadu v combi sklapat operadla sedaciek dynamic?

lukas474 - to by mě taky zajímalo

Otazocka: Daju sa vzadu v combi sklapat operadla sedaciek dynamic? Niekde som pocul ze by to nemalo ist. 

Proč by to nemělo jít jsou to stejná sedadla jako v RSe jen jiný potah!!!

Niekto mi pisal ze sa nedaju zlozit, sice to bol liftback, ale aj tak. Preto mi to prislo divne a radsej sa pytam.

Sedacky combi sedan jsou totozne. Lisi se jen v bocnich polstrech zadnich sedaček. 

no ono je slozit a slozit, ze? :) jestli se peter nahodou nepta na moznost uplneho sklopeni sedacky spolujezdce do vodorovne polohy. to samozrejme u techto sedacek nelze.

• 2 roky později...

Čau dokážete mi prosím poradit kde bych sehnal sedačky dynamic packet? na jakem eshopu nebo kde... nikde je nemohu najít že by je někdo prodával. Díky

Mate niekto info, ci sedi sedacka zo Superbu do Octavie? Vdaka

• 2 měsíce později...

Vcera prebehla vymena sedaciek. Z VW som bol zvyknuty na vacsiu tuhost a stabilitu.

IMG_20190607_064707.jpg

IMG_20190607_064425.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.