Publikováno Květen 20, 201510 r Ahoj, mám OIII standart sedačky a chtěl bych nějaké sportovní,aby měli trochu boční vedení...ty sedačky v provedení Dynamic se skoro nikde nenabízí a tak jsem přemýšlel jestli není možná záměna s jiným modelem,kde ty sedačky s bočním vedením jsou...např. Škoda Rapid Spaceback...předpokládám,že asi není nějaký model v nabídce,kde by se dali sedačky prohodit,aby seděli bez úprav a nebo jen s maléma úpravama...momentálně mám vyhřívané předky a to bych chtěl zachovat...je něco co by se případně dalo použít např. napříč koncernem?A co přímo ten rapid,nedali by se sedačky použít?Jestli žádná varianta není,tak budu muset počkat až se někdy v budoucnu objeví na OIII z paketu Dynamic...
Červen 15, 201510 r Nemám to podložené měřením, ale sedačky z Rapida budou podle mého názoru malé i kdyby třeba na lišty pasovaly.
Červen 18, 201510 r Ma niekto so sedackami z dynamic paketu skusenosti? Su tvrdsie ako standardne? Potahovy material je taky isty aku u standardnych?
Červen 19, 201510 r Ahoj, sedačky mám a spokojenost, dokonce mi je předevčírem obdivoval u obchoďáku nějaký majitel Yetiho, že má také sporotvní sedačky, ale tyhle že jsou hezčí a lépe se v nich sedí, jsou tvrdší než klasické, dlouhý sedák, dobré boční vedení-ovšem horší vystupování! Látka taky fajn.
Červen 19, 201510 r Diky. Akurat dnes som pozeral vzorkovnik s latkami a som trosku v rozpakoch. Tie sedadla maju v potahu take semisove pruzky alebo co. sa bojim aby sa na to zbytocne vsetko nechytalo ale sa to nebodaj nezodralo alebo co. Trosku ma to teraz zneistilo.
Červen 19, 201510 r Souhlas, takové semišové proužky a když se to fotí do inzerátů, vypadají sedačky jako "prošoupané" :-)
Červen 22, 201510 r Taky mám Dynamic a sedačky v pohodě. Jen se trochu odírají vzadu od pásu. Kvůli autosedačce pro děti je pás přitlačen k látvce sedačky. Jo při vystupování vpředu škrtáš o boční vedení. Podle mne to ale není velký rozdíl mezi Elegance sedačkami a Dynamic (RS). To Mabiente sedačky jsou příšerné. Hlavně úzké nahoře.
Červen 23, 201510 r Len kvoli tomu potahu rozmyslam. Tie "semisove" pruzky ma trosku seru. Je Pravda ze nazivo som celu sedacku nevidel, len vzorku potahu. Zase v tom travim 50tis rocne tak preto sa tak rozhodujem a zvazujem.
Únor 8, 20169 r Viete mi poradiť kde sa da kupiť napr interier ( predne sedadla) napr z octavie 3 RS?
Únor 10, 20169 r Dakujem, naozaj zaujmava stranka, myslite ze by sla prehodit elektrika aj do neelektrickych sedadiel? Chcel by som totiz ich prerobit do superba s odvetravanim pamatou atd
Duben 11, 20169 r Máte někdo změřené ( nebo můžete změřit ) o kolik je delší sedák u sedaček Dynamic proti standardním O3 ( style ) ? Případně zda je též jiný sklon sedáku ?
Únor 28, 20178 r Otazocka: Daju sa vzadu v combi sklapat operadla sedaciek dynamic? Niekde som pocul ze by to nemalo ist.
Březen 1, 20178 r Niekto mi pisal ze sa nedaju zlozit, sice to bol liftback, ale aj tak. Preto mi to prislo divne a radsej sa pytam.
Březen 1, 20178 r no ono je slozit a slozit, ze? jestli se peter nahodou nepta na moznost uplneho sklopeni sedacky spolujezdce do vodorovne polohy. to samozrejme u techto sedacek nelze.
Březen 21, 20196 r Čau dokážete mi prosím poradit kde bych sehnal sedačky dynamic packet? na jakem eshopu nebo kde... nikde je nemohu najít že by je někdo prodával. Díky
Červen 7, 20196 r Vcera prebehla vymena sedaciek. Z VW som bol zvyknuty na vacsiu tuhost a stabilitu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.