Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám OIII standart sedačky a chtěl bych nějaké sportovní,aby měli trochu boční vedení...ty sedačky v provedení Dynamic se skoro nikde nenabízí a tak jsem přemýšlel jestli není možná záměna s jiným modelem,kde ty sedačky s bočním vedením jsou...např. Škoda Rapid Spaceback...předpokládám,že asi není nějaký model v nabídce,kde by se dali sedačky prohodit,aby seděli bez úprav a nebo jen s maléma úpravama...momentálně mám vyhřívané předky a to bych chtěl zachovat...je něco co by se případně dalo použít např. napříč koncernem?A co přímo ten rapid,nedali by se sedačky použít?Jestli žádná varianta není,tak budu muset počkat až se někdy v budoucnu objeví na OIII z paketu Dynamic...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj, sedačky mám a spokojenost, dokonce mi je předevčírem obdivoval u obchoďáku nějaký majitel Yetiho, že má také sporotvní sedačky, ale tyhle že jsou hezčí a lépe se v nich sedí, jsou tvrdší než klasické, dlouhý sedák, dobré boční vedení-ovšem horší vystupování! Látka taky fajn.

Vloženo

Diky. Akurat dnes som pozeral vzorkovnik s latkami a som trosku v rozpakoch. Tie sedadla maju v potahu take semisove pruzky alebo co. sa bojim aby sa na to zbytocne vsetko nechytalo ale sa to nebodaj nezodralo alebo co. Trosku ma to teraz zneistilo.

Vloženo

Taky mám Dynamic a sedačky v pohodě. Jen se trochu odírají vzadu od pásu. Kvůli autosedačce pro děti je pás přitlačen k látvce sedačky. Jo při vystupování vpředu škrtáš o boční vedení. Podle mne to ale není velký rozdíl mezi Elegance sedačkami a Dynamic (RS). To Mabiente sedačky jsou příšerné. Hlavně úzké nahoře.

Vloženo

Len kvoli tomu potahu rozmyslam. Tie "semisove" pruzky ma trosku seru. Je Pravda ze nazivo som celu sedacku nevidel, len vzorku potahu. Zase v tom travim 50tis rocne tak preto sa tak rozhodujem a zvazujem.

• o 7 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Máte někdo změřené ( nebo můžete změřit ) o kolik je delší sedák u sedaček Dynamic proti standardním O3 ( style ) ?

Případně zda je též jiný sklon sedáku ?

• o 10 měsíců později...
  • o 2 roky později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...