mysteryman69 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Zdravím členy...chtěl bych se zeptat nikde jsem to tady nenašel,,vlastním superb I. a škrábl jsem si při couvání plastouvou lištu pod světlometem vpředu,,ulpěla v porech bílá omítka,,,nevím čím jí odstranit,,voda nepomohla ,,zkoušel jsem jemnou brusnou pastu ,,a nepovedlo se,,,nemáte s tím někdo zkušenosti čím to odstranit???Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 myslíš tu černou v nárazníku? Dá se vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Kup za pár kaček novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 tempo, čierne leštidlo na plasty a bude to ako nové, zlomok ceny lišty a urobí stým hocičo, mne ta mala flasticka sluzi uz cca 5 rokov... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.