Bajuszka Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Kluci superB práce Bude to parádní spanilá jízda A zastávka ve sklípku je ten nejlepší nápad Minule jsem si tam taky dobře nakoupila 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Super, už se těším na burčák a pokud budu mít řidiče, tak tam taky pěkně nakoupím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Koukám že se nám to pěkně krátí ten seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Uz zacina i nase oblibene pocasi! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Vick človek mieni pán boh mení . .. Ak sa nedá tak sa nedá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Já chci bahno, ať je sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Bahno bude kousek je přece přehrada vezmu kalovku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda1234 Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Bitov je kousek od našeho domečku, takže jestli to nebude vadit tak přijedem na čumendu se Superbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Cus určitě nevadí :-) Klidně se stav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Vick človek mieni pán boh mení . .. Ak sa nedá tak sa nedá .... Však já to píšu pouze z titulu toho,že jako jeden z organizátorů neustále měním obsazení a píšu majitelům.Jinak mi to je samozřejmě jedno kdo dorazí a kdo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Co se týče výletu do sklepa pro víno, tak mám tip na Loucký klášter ve Znojmě. Je tam velká vinotéka Znovínu, bere od nich víno Jarda Ace. Ptal jsem se tam kdyby jsme tam dojeli přes 30 aut a že není problém a rádi nás přivítají. Je tam dost místa, takže by sme tam mohli i zaparkovat všichni jak pojedem z obědu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Tak ať je info i tady,jsem bando bohužel zabitej, volno jsem sice měl, ale během posledního měsíce se událo pár změn a musím bohuzel do práce. Škoda, jelikož by to zřejmě byl posledni sraz se supikem, takže mě to dost mrzí, kor když vidím tu účast, že by se překonala 30, to už je slušný. Každopádně si to pořádně uzijte,ale to je asi jasná věc,jinak to nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To je ale škoda Štěpáne, byl jsi taková tradice už Tak ať se daří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Oj Štěpo tak to je škoda.Tak snad jindy.Každopádně na rekord to teď na podzim zdaleka není tak buď v klidu :-) Ať se daří a doufám,že ikdyž se zbavíš supáka tak se budem nadále scházet.Ostatně už jsme se na to téma někteří bavili a byla by škoda prodejem auta přetrhat svazky takže srazy budou pokračovat i nadále jen časem nebudou mít název sraz superbů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 (editace) Přesně tak, v první řadě jde o lidi, ne o auta. Jezdívám od roku 2008 na Citroeňácké Saxosrazy a poslední dobou je to spíš o lidech, než o autech. Tady jedna letošní, shodou okolností taky z Bítova - ze čtvrtka: stříbrné Saxo v pozadí, 50l bečka nainstalována v chatce uprostřed záběru a můj Sup vpravo dole. Editováno: 3. Září 2015, autor: MrChodny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Jaktože to na rekord není, když je přihlášených 39 vozů? Kolik je teda rekord? Na jaře bylo pouze na spanilé jízdě 30 vozů + Martin Vrba, který nejel spanilou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 tak nevím Barčo,ale tvého počtu se nedopočítám ani omylem.Co já vím tak už cca 11 lidí odřeklo a další dva nejsou jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Ou maj gááád. nechte počty, nějak se to vyvrbí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Včera jsem projížděl kolem Bazalů, vyhladovělej jako vlk. Ale nezastavoval jsem, ta řada aut na parkingu byla nehorázná..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Jj, o víkendu tam bývá narvaný jak jezdí kolem hodně cizinců a lidí z dovolené. V týdnu je to tam klidnější. A co Majkle, dojedeš se na nás podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Asi ne, já na ty srazy moc nejsem, max tak minisraz, kdybych měl náladu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Tak jak bude v Brně něco tak dám vědět. Info bude v příslušném vlákně Se tak dívám na online kameru z kempu a je tam pěkně mrtvo, ani živáček, to budem mět asi celej kemp pro sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGGI ANDRE Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Zdravím lidi chci se zeptat kdo jede ve čtvrtek v nějakou rozumnou hodinu na VRANOV z Ostravy a širokého okolí? Že by jsme se mohli nějak spojit na dálnici a jet hromadně je to lepší než aby jel každý sám. Tak pište ať vím :-) Zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 My vyrazíme okolo 17:00 z trenčína, ešte neviem kadial a ci sa mi oplati na ten kusok od slavkova kupovat znamku... mame to cca 250 km cize okolo 20:30 hádžem klúče do bungalovu a pripíjam na zdravie superbclubu :-) Nejaké tipy na trasu, kadial by som to mal lepsie? diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Je fakt, že známka se Ti nevyplati. Ale máš to kousek Trochu bych se kochal přírodou a jel bych tudy Editováno: 9. Září 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.