Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, u Superb I s automatickou převodovkou mám na té řadící páce na levé straně tlačítko, které se mačká, když chci zařadit. Tohle tlačítko je úplně vykvedlané a plandá v té kolébce. Dá se tenhle díl nějak rozdělat, nebo je potřeba koupit celou tu řadičku?

Díky

• Autor

Hledam a nenachazim, mam ten dreveny-oranzovy dekor, konkretne tento: http://en.autowp.ru/picture/239913 a nevim jak to rozdelat, ani kde koupit novy kus. Vi nekdo? Diky!

Dám Ti klíčové slovo podle kterého můžeš hledat, Indiana summer se jmenuje ten dekor.

• Autor

Koho by to zajimalo, jedna se o:

3U1713139  WNE – rukojeť radící páky (volič rychlostí) Cena: 5148,- vč. DPH

• 2 týdny později...

To si snad dělaj kozy. Takovej obyčejnej plast, výlisek, a oni nás nutěj koupit celek za takový prachy?

• Autor

No hele furt lepší jak BMW, tam když se ti rozbije panoramatická střecha, protože se pokazí taková malá lyžinka, tak musíš kupovat celej set i se sklem za 60 tisíc, protože zvlášť se to neprodává, i když se ví, že to odchází všem, protože je to blbě vymyšlený. A kamkoliv přijdeš s dotazem, jestli nemaj nějakou lyžinku třeba zbylou z bouračky, tak ti každej servisák řekne, že má, ale ty má pro sebe a svoje auta, protože jemu se to taky kazí pravidelně...

Ještě jsem to neřešil, ale asi to někde koupím na vrakovišti a prostě přendám ty dekorační plasty, a pokud to nepůjde, tak to prostě koupím a hotovo, no.

Já už to mám taky načnutý, tak jsem to přelepil páskou. Jestli se to nějak zkurví, tak prostě principiálně novej celej kus kupovat nehodlám. To je zlodějna za bílýho dne. To spíš nějak vykuchat, nebo tam něco vrazit. Stejně to musela nějaká firmička vyrábět, třeba se jim to ještě někde ve skladech válí, jen tak vědět kdo, kde:)

• Autor

Musím se nejdřív dostat k tomu to celý rozdělat, protože blbec jsem to auto půjčil a ten krypl to prostě urval. Nikdy neřídil automat a nějak ho napadlo, že když s tím nejde pohnout, tak síla je to správný řešení a prostě ten mechanismus uvnitř přepral. Takže vnější projev sice je vykvedlanej čudlík, ale buhví co je podělanýho vevnitř. Poprvé jsem auto půjčil a taky naposledy.

Bohužel - stará známá pravda, "co nechceš to půjč" - drahá zkušenost" !

• 9 měsíců později...

Mám ten samý problém, to tlačítko se používá dost často, že, takže kvedlalo tam kvedlalo, až dokvedlalo. Teď už asi dva roky jezdím bez toho v palci skoro díra, nic příjemného to není. Taky vím, že leda koupit celou páku, ale nejsem blázen tolik peněz, to auto není nové abych za takovou malou blbost dál tolik, takže jiné řešení taky hledám, zatím bezvýsledně :(

Vrakoviště...

Je to stejné, jako na VW nebo Audi

Celou páku mám doma v dobrém stavu kdyby někdo chtěl tak napište :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.