kiwik Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost s importem kontaktů z Windows Phone 8.1 u SWINGu? Při pokusu o import mi rádio píše, že se nepodařilo kontakty naimportovat, přitom telefon je propojen, dá se přes infotainment telefonovat, pouštět hudbu i vytáčet přímou volbou telefonního čísla ... jen ty kontakty tam nejde stáhnout :-( ...když jsem to u stejného rádia zkoušel s Androidem tak to šlo naprosto hladce a během pár vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Mozna spatna podpora telefonu s Win. Kup si Androida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Já jsem problem s importem nemel. Mam Wp s 8.1 a vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 To bych bral pouze jako pomocné vodítko. Není to bud aktualizované nebo tam nejsou všechny modely. Osobně mam L830 a jak jde psal no problém. Mezi kompatibilnimi zařízeními není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Osobně jsem též názoru, že s WP si auto rozumí lépe než s Androidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Mno otec s Lumii a Swingem neskutečně bojuje, stále problémy typu že se zobrazují jen čísla místo kontaktu když telefonuje. Přehraje se to pak to chvíli funguje pak zase nee. Asi je třeba vážně přehrát SW swingu. Já s androidem a Columbusem bez jediné výhrady a to jak u Samsung galaxy S3, S4 a S6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.