Přejít na obsah

bicista

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 000
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

O uživateli bicista

  • Narozeniny 21.10.1975

Návštěvy profilu

4 393 zobrazení profilu

Oznámení bicista

Nováček

Nováček (1/14)

  • Very Popular Vzácný

Nedávné oznámení

240

Popularita

  1. 1.5Tsi az v listopadu to je vysmech.
  2. 1.4 Tsi ??? ja myslel ze benzin bude 1.5Tsi ??
  3. me osobne vadi ten prechod na tunel, tlaci me do kolena ta leva strana vydechu. Celkove se mi v nove oktě dobre nesedi. I mi nejak prijde operka ve dverich nize. Takze kdyz chci mit loket na dverni operce a ruku na volantu tak mi to nejak vychazi blbe a spatne dosahnu na volant. Cena je pro me taky blbe, pred 5ti lety sem O3 ve style 1.4tsi dsg, Bolero, mezi podlaha, halogeny, sunset, tazny, 230V zasuvka nakonfiguroval do 620tis, ted uz ani nahodou.
  4. nic mene ja budu presedlavat do i30 combi 1.4 turbo automat v plne palbe vse co tam jde a v kuzi i staznym za 530 tis. S touto vybavou bych byl u okty pres 900tis. Takze skodovkam ve sluzebnim vozu musim dat papa. Nebo bych se musel s budgetem vozit u okty v social edition.
  5. osobne si myslim ze zacne byt octavia i na firemni klientelu pomerne draha a hodne obchodnich zastupcu bude muset presedlat do Scaly nebo se podivat do jine staje.
  6. Jaroslav75: Nemam na mysli startovaci tlacitko, ale tu ekoteroristickou vychytavku start-stop. Mimo je ten, co si plete tyhle tlacitka :)
  7. Nevite kde to ma tlacitko start-stop ? to se taky bude muset do infotaimentu pro jeho vypnuti ?
  8. fotky interieru nepatri to mu holatku.
  9. to ze je klasickej 1.5tsi bez dsg z toho jsem hodne rozladen. Po novym roce si mam vybrat novy sluzebak a tohle me hodne stve. Na 2.0Tsi nedosahnu budgetem a jeho spotreba se nelibi vedeni. Ja snad budu muset jit do scaly :( Tohle je fakt pro me fail.
  10. Videl jsem tabulku motorizaci a neni tam 1.5TSi s DSG. S automatem v benzinu jen 2.0Tsi :(
  11. Kabel se da koupit kdekoliv za par drobnych, spis bych se bal te USB-C zasuvky, je mala, pidi konektory, vlhkost, oxidace, spina, prach ktery tam muze napadat se bude blbe cistit. Ty zadni taky az je deti parkrat smejknou zablacenyma botama :) Za me je to demence, jako jo USB-C jo, ale kdyz uz sou tam dva jeden z nich mohl byt klasicke velikosti USB-A. Dale je otazkou zda taky nabiji stale i pri vypnutem motoru a vypnutem zapalovani. Nevi nekdo ? Aby pak stejne clovek neskoncil u nabijecky do zapalovace.
  12. Tak se omlouvam na salonu jsem cumel do Karoqu. Kamiq pruvlak taky nema. Jinak ale na solonu rikali ze pripominky k loketni operce a pruvlaku jsou znacne, tak treba s tim skodovka casem neco udela. Dale jsem zjistil, ze scala nema slot na SD kartu, takze hudba jen z USB, kde tedy vam to nekde bude couhat s rizikem ulomeni nebo se to bude bimbat na kabelu. To jsou uspory fakt k zbliti.
  13. Co mi vadi ze operka ridice neni vyskove nastavitelna. To je fakt fail jak stehno obvzlast kdyz opera na dverich je podstatne vyse. Dale pokud je vyklopna operka i na zadnich sedackach neni tam prostup do kufru, treba na protazeni lyzi. Treba Kamiq interierove vychazi ze Scaly a ten prostup v zadnich sedackach ma. Proc to nedali do Scaly mi hlava nebere.
  14. bicista

    Octavia III

    Ja to samozrejme musim resit nejak legalne papirove abych to mohl prinejmensim vyuctovat, auto je firemni, pojistka je se spoluucasti 5tis. coz je na mrizku moc. Ale musim se vedeni zodpovidat, a ty samo taky trefi pri zjisteni ze kvuli blbe mrizce se musi vymenit cely naraznik - proste podle me je to neekonomicka zhyralost. Takze to vypada ze budu jezdi s dvemi vylamanymi zebry do doby kdy ten predek vcetne narazniku nejak netrefim aby se to trochu vic vyplatilo.
×
×
  • Vytvořit nový...