vick Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 chlapi měl už někdo z Vás rozebrané to ovládání co je v levých předních dveřích?Já to dnes rozebral protože jsem se potřeboval kouknout proč mi nefunguje to tlačítko co blokuje stahování zadních oken.Jestli to je v hajzlu a nebo jen něco vyskočilo.No a tak jsem to rozebral a ono to vyskočilo.A za boha nemůžu přijít na to kde příjde takové malé kovové kolečko(má z obou stran špičku) Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Ahoj Víťo, to ti neporadím, ale koukni sem stojí to pár chechtáků........ a máš po problému než se stím šťourat http://aukro.cz/ovladani-oken-skoda-octavia-superb-i2411430199.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 což o to cena je dobrá.I u nás to nestojí moc ale problém je ten že to je druhovýroba a tam jsem slyšel že by mělo být jiné podsvícení víš.Údajně červené.No a nechcu aby mi každé dveře svítily jinak.To je jediný problém.Jinak bych už to měl koupené víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Tak mu napiš jakou to barvou svítí,ale prodává to jenom na škodovky co uvádí v aukci....tak bych předpokládal, že to bude zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 ne ne i u nás jsem se na to ptal v obchodě.Mají tady druhovýrobu za 350kč a origo za 700kč.No a ta druhovýroba prý má červené podsvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Napsal jsem mu, tak dám echo jak dá vědět..... ale vsázím na zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Víťo odpověď je :je zelene!!!!!!!! takže vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 jo chlapci máte pravdu.Už mi to napsal a už proběhla objednávka takže uvidíme co za věc mi to dojde.Snad to bude svítit stejně a nebude to zas až tak velký šmejd za ty dobré penízky. Díky moc za tip a ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Není zač ...a jak říkáš aby to chvilku vydrželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 tak jsem dnes provedl montáž a hned je problém.Zrovna ten mikrospínač co jsem potřeboval měnit (ten který má blokovat zadní okna) tak ten mi nefachá i teď.Ikdyž ho sepnu tak stejně jdou zadní okna otevřít ze zadních pozic.Tak nevím co stím.Už jsem psal tomu týpkovi co mi to poslal tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 A jejda, tak aby si neměl problém někde v autě v Elektrice ..... někde vtom kabelovím svazku co se láme ve dveřích Hodně štěstí kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 to si nemyslím protože na minulém ovládání mi to šlo víš.Jenže pak mi odešel ten mikrospínač blokování zadních oken.Jednoduše když jsem ho zmáčknul tak nedržel a vracel se a tím pádem to nešlo bloknout.proto jsem koupil ten nový díl.Tam to chodí jak má ale okna jdou otevřít.Z toho usuzuju že je problém v novém dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 tak jsem napsal své zjištění tomu chlápkovi z Prahy a požádal ho jestli by nemohl ještě jeden kus vyzkoušet někde u sebe.Tak mi odepsal toto: moje díly jsou origo přímo z linky a nic jim není > muj názor je ža máte chybu > jinde prodal jsem jich sto ani jeden mi > nereklamoval proto nemám ani zájem > zjištovat kde je chyba a posílat vám třeba další > to vám rači dám penize a > budu mít klid než testovat kde je chyba dík moc za > pochopení Myslím že tak často toto ovládání neodchází,aby toho prodal tolik.Dále seženu u nás někoho s oktávkou a nebo fabii a vyzkouším ten díl u něj a hned bude jasno.Chlápek sice tvrdí,že to je origo díl,ale je to nesmysl.Jednak cena (169kč) je směšná a jednak i označení ovládacího prvku na tom díle je jinačí než má superb.Posílat mu to zpět nebudu už jen proto,že za poštu dám 130kč takže kvůli těm pár korunám to dělat nebudu. Tolik asi můj postřech při koupi ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Víťo, chce to kouknout pře diagnostiku, jestli ta informace o blokaci oken dojde do komfortky. Je ale fakt, že výrobců těch přepínačů je několik a kvalita i mizerná. Já kupoval origo před 2 roky za 280,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 No chlapci dnes jsem vzal ovládání z kolegovy oktávie a vše šlapalo jak mělo.Pak jsem své ovládání dal k němu a jelo mu to parádně( má oktávu r.v.1997).Tak jsem dal ten nový díl zase k sobě do auta a světe div se najednou to fungovalo.Pak jsem ale znovu odjistil a při dalším bloknutí už mi zase okno sjelo dolů.Tak se to opakovalo několikrát.Myslím,že je zrovna špatný ten mikrospínač na tom novém pvládání,protože když jsem jej zmáčkl větší silou tak vše jelo jak mělo ale když jsem jej zmáčkl tak jak jsem byl zvyklý tak to nefungovalo. Nemyslím si že by chyba byla u mě v elektrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4ni Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Zdravím, měl bych dotaz jestli někdo nemá zkušenosti s výměnou panelu ovládání oken u řidiče (ovládání předních oken) za panel ovládání všech 4 oken. Lépe řečeno aktuálně mám viz obrázek 1. a chtěl bych viz obrázek 2. Jde to bez problému zprovoznit? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Ty jo, to je první Superb, u kterého vídím, že by měl u řidiče jen ovládání předních oken Ještě mi někdo řekněte, že se vyráběl SI, který měl švihadla... Fakt je to hodně divné, nicméně k dotazu: Jelikož je to asi první Sup na tomto fóru, co má toto, předpokládám, že Ti nikdo z kluků neporadí. Především vyndat a porovnat konektory. Pokud budou tyto konektory stejné, tak si panel nejdříve půjčit a zkusit napojit, co to udělá. Pokud konektor sedět nebude, připrav se na výměnu kabelových svazků(min v levých dveřích) a tam Ti to nedoporučuji Nemuselo by totiž zůstat jen u výměny jednoho svazku, ale mohlo by dojít také na kabely v zadních dveřích i v autě Editováno: 22. Červen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 a jak má sup řešený ovládání stahování? Jako O1, nebo jako F1, tedy přes dveřní ŘJ? Pokud platí to druhé, tak stačí připojit a výsledek bude přímo úměrný počtu el. stahovaček v zadních dveří:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Ano, je to stejný systém jako u O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Pánové, C4ni si asi spletl sekci nebo nevím, ale Sup ať už v jakékoliv výbavě měl vždy šechny okna v elektrice! Nebo má nějaký zvláštní kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Však už jsem psal, že je mi to divné, ale kdo ví, třeba klučina objasní. Jak jsem psal, byl by první a jestli to tam opravdu má, tak bych to už z trucu tak nechal jako raritku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4ni Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Klidně Vám to vyfotím pánové :-D opravdu tam mám ovládání pouze předních oken. Buď to někdo měnil a sehnal tento za levno, nebo to tak bylo v základu, to už nezjistím. Kouknu tedy na to zapojení a když tak přidám info :-) zatím díky za rady. To Tarantulas - všechny okna mám v elektrice, jen ovládání u řidiče je pouze pro přední. :-) Editováno: 22. Červen 2015, autor: C4ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 pokud máš všechna okna v el., tak to někdo zbastlil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 No podla mňa to bude fungovať stačí vymeniť kus za kus . .. ale neviem či superb mal zadné okná na švihadla V manuale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 nemá, urcite tam bol zásah kutila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.