Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

zatím stále otevřeno ... ještě žádnou dovču, jsme neměli takhle nejasnou :kol-32: ... opravdu se to bude lámat až teď čt, pá, kdy padne definitivní resumé, zda pojedeme, či ne

no a jak to dopadlo do/z Plzne...

• Autor

řekl bych že v rámci možností, cesta asi OK (pokud tedy polovic nekecala :kol-28:  ), spíše to bolelo vlivem chození okolo ... no další slovo bude mít doktorka ve čtvrtek

Nezabudni podať hlásenie :-)))), ako ste dopadli, resp. idete do BG, alebo sa to po... .

Upraveno od Effendi

• Autor

tak hoďku zpět padlo rozhodnutí, takže .... přípravy se rozjíždí :kol-24:

post-3505-0-02531100-1437645939_thumb.jp

to bylo jasné od začátku.

Super.Těšíme se na zábavní cestopis

• Autor

to bylo jasné od začátku.

budeš se divit, ale nebylo, včera večer jsem to viděl jako odpískané a vlastně jsem s tím už ani nepočítal a byl s tím smířený, probírali jsme to s mojou ze všech stran. Poslední slovo měla doktorka dnes ... nakonec svolila, takže jak mi moja zavolala, tak jsem hned koupil na netu známku. Ale pozor, ještě ani toto moc neznamená, pokud se to do neděle ještě nějak po ... pokašle :kol-28: , tak holt nikam nejedeme a těch cca 300 Káčé za známku prostě oželíme. Zítra musím ráno odvést vnuka do Plzně na otočku, takže taková 650km treniróvka na pondělí :kol-31:. Jinak tady je fotka ze  soboty po návratu ze křtin :kol-28: , tak ho ty řeči v kostele tak unavili ... :D

post-3505-0-52220900-1437682115_thumb.jp

Malta Junior?Ten bude též Bulhar.Martine tak pozdě jste do Primorska ještě nejeli né?Jezdíte dříve že.Kolik stojí na kč ta Madarská známka přes net?Já ji letos kupoval na hranicích a chtěli 12.9E.

• Autor

no věř tomu, že kdyby měl hotová očkování a vyřízenou občanku, jel s námi :kol-31: . Je to cestovatel od narození, takže příští rok je účast bez debat :kol-28: . No úplně poprvé, kdy jsme byli v BG, tak to bylo na poslední dva týdny v srpnu. Jednou jsme byli kvůli Montymu (ještě když byl škodovák) na začátku července, aby jsme se tam s něma potkali. Jen jednou jsme byli na přelomu července a srpna jako teď, jinak jsou to většinou poslední dva týdny v červenci, kdy obvykle mívá CZD moja (já si ji vždy přizpůsobím dle potřeby, u nás CZD nebývá). Zatím to vidím v nezaúčtovaných platbách a mám jich tam více, takže nejsem schopen na stoproc říci která to je, ale dám vědět, jakmile se to překlopí do účtu. Letos jsem změnil prodejce ze zvědavosti, neb na virpay.hu, kde jsem kupoval zatím každý rok, si dávají přirážku (to jsem sice věděl, jen jsem nemohl narazit na ty druhé webovky, až když to teď probírali na orbíku, tak jsem to testnul)

• Autor

jinak už fakt asi stárnu :kol-26: , ale přijel jsem dnes po tej Plzni unavený jak štěně ... ale je fakt že jsem na dnešek spal jen 3 hoďky, takže nazpět na D11 kousek od Hradce už jsem fakt těžce bojoval s únavou a mikrospánkem :kol-55: a byl jsem rád když jsem u Opatovic sjel a hned na Shellce na kraji Hradce se řádně opláchl studenou vodou, abych se probral. Musím se na tu nedělu pořádně vyspat, nesmím to podcenit, páč to bude 2,5x delší vzdálenost. Loni to díky cestovní horečce byla taky ke konci krize

Tak šťastnú cestu, pohodovú dovolenku a úspešný návrat.

neccheš mi dovest plisku??? prosim prosim prosim prosim...

• Autor

tak Dušane, letošní desetidenní viněta na e-matrica 268,81 Kč, takže ani ne deset éček. Díval jsem se pro porovnání z předloňskem (loni jsem kupoval měsíční), kterou jsem tehdy bral jako obvykle na virpay.hu, tak stála 341 Kč.

• Autor

chceš Plisku? Jak to tam prodávají v půlitrovce, nebo sedmičce?

Štastnou cestu a hlavně pěknou a klidnou dovolenou.

predloni jsem tam bral,ta je tuším 7mi letá nebo 5tiletá, ted nevim přesně..a pravděpodobně je to 0,5, už si to nepamatuju, ale je v pěkné modré krabici.. a bral jsem mu tam v ,,jednotě,, u jižní pláže... a měli tam i červenou, ta byla snad 11ti leta, ale ta už byla nehorááááázně drahá.. no kdybys šel náhodou kolem pultu a měl zbytečný peníz, tak  kdyby to šlo... pak se domluvíme někde na předání v brně či okolí... :kol-27: :kol-27:

• Autor

ok, snad nezapomenu, když tak mrknu i v tom novém marketu Eva

Tak kdy vyrážíš?Večer?Cestovní horečka už asi pracuje co?My koupili letos v tom supermarketu na začátku Primorska vodku 1L Savoy za 11.65Leva.Včera měl táta narozky tak jsme skusili a dá se to.

tak malto, štastnou cestu a mysli na nás s fotkama, at mužeme závidět.. :kol-47:

• Autor

asi pojedeme plus mínus kolem šesté. No myslel jsem že dnes budu už jen vyklusávat :kol-28:  a zatím od rána lítám jak hadr na holi :kol-46:  a to jsem ještě neudělal nic na autě. Po páteční Plzni vypadá přední sklo úplně šíleně, jeden smrťák vedle druhého, ještě jsem chtěl doumývat liťáky, páč myčka to neveme úplně, zkontrolovat vody, nabalit a ještě se aspoň na chvíli natáhnout ... no je toho ještě hodně :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.