Červenec 29, 201510 r hmmm to je zajímavé, co za tím stojí, přitom bulharsko patří k těm levnějwím destinacím, last minute lze koupit i za 7000korun... no, aspon nejsou plný pláže...
Červenec 29, 201510 r Autor to jo, dnes jsme byli dopoledne na severní a tak málo lidí jsme tu ještě neviděli, ale bylo to fajn. Jinak moře jak rybník, dnes ani vlnka
Červenec 29, 201510 r Pěkně vypadá, jak to chutná,ingredience? Ještě lépe, co? :kol-47:další fotopříspěvky jsou vítány. Upraveno Červenec 29, 201510 r od Casy
Červenec 29, 201510 r Autor tak základem bylo kuřecí maso a pak spousty zeleniny ...cibule, mrkev, tykvičky, houby, paprika ... no prostě delikatesa. Dělá se i vepřový, skopový, míchaný. Byla toho porce 800gr., takže už jen na půl jedny kartofi soté (uvařené brambory, opečené na oliv.oleji s česnekem a koprem - rovněž delikátní záležitost), jako předkrm napůl šopský salát (to abychom tu porci zvládli) a spláchnout to jedním šumenskym a funěli jsme jak sentineli
Červenec 29, 201510 r Autor jinak došli mi platby z banky, takže cesta sem 2843 CZK i s poplatky a známkami a to ještě nějaký plyn mám. No fotky ... foťák sice sebou mám ... ale ještě jsem ho nevzal do ruky ... všechno jsou jen takové momentky mobilem
Červenec 30, 201510 r To je pěkný. Já počítám cestu do Orebiče-HR, 1100km , asi 3834,- Kč-poplatky s benzem. Kdo ví, jestli letos vyrazíme! žena dělá zkoušky. Upraveno Červenec 30, 201510 r od Casy
Červenec 31, 201510 r Autor včera jsem zašli na pozdní oběd do "Kuma Lica" (Chytrá Liška), opět kartofi soté (řekl bych v celém Primorsku bezkonkurenční) a já si k tomu dal Svinsku kavarmu, tedy vepřovou kavarmu (směs vepřového, cibule, papriky a rajčat) a moja si dala žampiony po selsku, plněné žampiony šunkou a slaninou a zapečené se sýrem. Pak jsme se sešli s jedněma známýma z Čelákovic (známe se z BG už asi 3, 4 roky) a spláchli jsme to pořádnou dávkou piva , bo v tom vedru se ani nic jiného nehodí pít.
Červenec 31, 201510 r Autor dnes jsme šli na sverní pláž, ale foukalo od moře, byla červená vlajka, takže jen na 10-15m do moře na řádění do vln, dál plavčík nepustil. Takže moja skrz koleno vypustila úplně, já si byl chvíli zařádit a pak jsme sedli do snack baru na pláži a usrkávali frapéčko a čučeli jak všichni dovádí ve vlnách ... prostě maximální relax.
Červenec 31, 201510 r Autor ... no letos to nevypadá ani na výlet, bo bych musel obejít půlku familií, abych se vůbec dostal z placu. No ale i tak budu muset říci domácímu, že jinak tů zůstaneme do konce léta a zadarmo
Červenec 31, 201510 r Autor ... možná jen na upřesnění ... mám vyznačeno okdud kam se vlastně musím dostat ... černý a stříbrný pašík jsou dvojí Slováci z Banské Bystrice, co přijeli ráno, modré bávo je ze Sofie a vlastně i medvěd vedle mně je ze Sofie.
Červenec 31, 201510 r no krasa, to jidlo by měl pawouk vyfiltrovat, neskutečně mě tím se..reš.. každopádně vlny na severní pláži si dovedu představit hafo...viz fotka , rok 2013, vlny měly dobré 2metry a ten zpětný tah ..maso.. no,my vyrážíme za hodku směr Brela, tak su zvědavej, nejhorší dopravní víkend v roku a my jedem... no blbci.. Tak se tu mějte a snad bude zejtra rano chorvatska snídaně...
Červenec 31, 201510 r Autor jj přesně tak to vypadalo, ... v Brele jsme byli v 2006. Tak šťastnou cestu a užijte si to tam
Červenec 31, 201510 r Autor ... tak teď nevím ... dneska jsem měl taky mooooc velkou dobrotu ...pečény kartofi se syrem i bekon (zapečené brambory se slaninou, sýrem a smetanou) a k tomu samo šópskyj moja si dala svinsko žiljen (vepřové žiljen - vepřové nudličky,houby cibule a zapečené s nastrouhaným sýrem) a kartofi soté (v Amigu také velmi dobré - více kopru) kurňa to sú také porce, že přijedu z tej dovolené vyžraný jako prase
Červenec 31, 201510 r Malto, za ty žrádelní fotky by sis měl sám sobě udělit Varování, ne-li rovnou BAN.
Srpen 1, 201510 r Autor tak dnes je tu pod mrakem už od rána, ale teplo. Nicméně strašák deště přihnal dopoledne syna domácího Kosťu k nám na apartmán v ruce krabici a že jestli může dát tu wifinu do ní. Říkám že v klidu, tak ho tak pozoruji a za chvíli to nevydržím a povídám Kosťo stop stop ... na vršku krabice jsou gumové ucpávky, když jsem viděl jak udělal první díru, pak sice zanadával, že jí udělal velkou, ale druhou ucpávku na druhou anténu udělal zrovna tak a ještě cpal vrchem i LAN kabel i s napájením... tak povídám LAN kabel a napájení z boku a on že proč? Tak jsem se toho chopil, na antény jsem udělal jen malou díru, takže při navlékání jsou super těsné a plní svůj účel. Na druhé fotce je pak vidět ten jeho dvojí pokus na antény ... no když jsem skončil, moooc mi děkoval a ptal se co že prý dělám .... pak mu ještě u odchodu povídám, jestli nemá ještě nějakou další wifi dělat? ... takže zase takový ten typický bulharský přístup ... na jedné straně obava, aby nenapršelo na wifinu, tak dotáhne vlhkotěsnou krabici, ale udělá tam díry jak do nebožky , takže by tam stejně krásně zatékalo a ještě by ta voda neměla odkud vytéci
Srpen 2, 201510 r hoši tak 15 hodin jízdy 931 km,ale stálo to za to.. jak na vás při sjíždění horní brely vybafne to moře...
Srpen 2, 201510 r Autor no vidíš, 15 hodin zvládneš (i děcka), tak 4 hoďky k tomu a budeš v BG . Co že tak dlouho, byly fronty?
Srpen 2, 201510 r no.. vyjižděli jsem po 7me,večer, o pul 8me zastavka u mikulova na benzině, tam do 8mi.. a pak se jelo.. jelikož ma kamoš LTčko, jeli jsme 2rodiny spolu a domluvili jsme se, že pojedem pianko, .. cesta rakousko OK, pak objet dalnici, protože 40 eur za jednu cestu se nam fakt davat nechtělo ,no a pak jsme dojeli na hodinovou frontu---8km na slovinsko chorvatske hranici.. nezi tim v rakousku 2x pulhodkova prestavka na wc, cigarko, kavičku.. jakmile jsme najeli na CH dalnici za mitnici, což bylo cca po 3.ráno tak jsme se vykašlali na pianko plan a šlapli nato.. ono vidět ceduli split 398km žadna slava.. jenže-levy pravy pruh dalnice plnej, cestovni rychlost max110a to jen občas, většinou tak 90.. až za sjezdem na zadar, což bylo kolem 8me rano se to pročistilo.. celou cestu chorvatskem mlha až ke splitu.. na brele jsme byli v 10,30 rano..vyexovali jsme 3petky piva a šli se naložit do moooře.. to kamoška vyjižděla autobusem-prvni zacpa ve Vyškově, v Blansku nastupovali nisto v 6večer až o pul 9te, po cestě chytli ty největši zacpy... no, místo v 8rano dojeli o pul 5te odpoledne... edit-prvni usek dalnice stal 78kun, druhej usek 40euro.. celkem najeto cca 400km po CH dalnici.. dalnice krasny,.. ty naši ..ti ve vladě by si měli z CH vzit přiklad z toho,jak se dělaj kvalitni cesty Upraveno Srpen 2, 201510 r od JirkaBrno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.