Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, prosím o radu. Vag mi vypsal chybu 18010 sporadicky. Dobíjení neproblikává tak alternátor to snad nebude, ale měl jsem vyndanou baterku skoro 2 dny. Může to být tím?? Díky za odpověď

Zdravím všechny, VAG-COM mi vypsal tuto chybu zadního parkovacího čidla. Nevíte které to čidlo je když stojím za autem?

Díky

1 Fault Found:

01547 - Sensor for Parking Aid: Rear Mid-Right (G205)

03-00 - No Signal

to tvankat - je chyba v pravém středním čidle.Druhé z prava,máš to tam napsaný Mid-Right :)

Ahoj, prosím o radu. Vag mi vypsal chybu 18010 sporadicky. Dobíjení neproblikává...

Ahoj, obecně jde o chyb. hlášení o nízkém napětí na svorce 30. Takže to s jistotou zapříčinila odpojená baterie.

• 3 roky později...

Zdravím pánové,

byl by někdo ochotný mi prosím poradit jak postupovat při opravě těchto chyb co mi vyhodil VAG?

01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386)        37-00 - Defekt

01332 - rid.jedn. dveri na strane spolujezdce (J387)        37-00 - Defekt

00792 - Tlakovy spinac klimatizace (F129)        35-00 -  -

01271 - Servomotor teplotni klapky (V68)        37-10 - Defekt - Sporadicky

17058 - zhavici svicka valce 4 (Q13) El.zavada v obvodu        P0674 - 000 - Neznámá chyba- v rozpracování

18049 - Nactete obsah pameti zavad rid.jednotky klimatizace        P1641 - 000 - Neznámá chyba- v rozpracování

Napíchl jsem to jen tak pro jistotu ať vím co a jak. V autech se moc nevyznám proto bych ocenil nějakou radu. Díky.

Zavez to do servisu.

dveře v obrázkách, zbytek:
00792 - Tlakovy spinac klimatizace: doplnění a kontrola těsnosti klimatizace-pravděpodobně málo chladiva, výměna tlakového snímače

01271 - Servomotor teplotni klapky (V68)   - klasika - vyměnit (užij si to :kol-28: -návod najdeš zde na fóru)

17058 - zhavici svicka valce 4 (Q13) El.zavada v obvodu: vyměnit žhavící svíčku, kontrola kabelů

18049 - pravděpodobně souvislost s chybou č.792 a 1271 - začni s doplněním a kontrolou těsnosti (jakýkoli servis, kde doplňují klimatizace

post-79770-0-21508100-1435782732_thumb.j

post-79770-0-36803800-1435782753_thumb.j

Upraveno od SUP1

P.S. pokud se v autech moc nevyznáš, viz příspěvek Mr.Chodny, který to vystihnul jednoduše a prakticky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.