Publikováno Červenec 5, 201510 r zdravím, mám objednanou fabii 3 a premyslim, zdali nepřidám simply clever packet a hlasové ovládání.. Co myslite vyplatí se to? ten packet stojí 2tis a přijde mi, že tam toho teda moc není.
Červenec 6, 201510 r odpadkový koš do dveří celkem na nic, držák mobilu do místa pro pití pod klimou je celkem malý( moje G2 se nevejde) sítový program vypadá fajn, ještě jsem ho nevyndal z obalu a přihrádka do kufru fajn. je to na tobě
Červenec 6, 201510 r Pokud budeš mít mezipodlahu tak sítě moc neužiješ, přihrádku taktéž. Za mě je koš fajn, držák na mobil je fakt malý iPhone 6 se také nevleze. Pokud koupíš po částech to co využiješ, uděláš lépe. Hlasové ovládání ber, stojí pár stovek, nebudeš mít "hluché" tlačítko ma volantu. Je to i vcelku použitelné. Upraveno Červenec 6, 201510 r od Reeshanek
Červenec 10, 201510 r I ja jsem sel cestou dodatecne koupe jen jednotlivych prvku, ktere jsem povazoval za prakticke - tedy v mem pripade pouze odpadkove kose (2x). Sitovy program ale bude zcela urcite nasledovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.