Menty91 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 zdravím, mám objednanou fabii 3 a premyslim, zdali nepřidám simply clever packet a hlasové ovládání.. Co myslite vyplatí se to? ten packet stojí 2tis a přijde mi, že tam toho teda moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamut69 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 odpadkový koš do dveří celkem na nic, držák mobilu do místa pro pití pod klimou je celkem malý( moje G2 se nevejde) sítový program vypadá fajn, ještě jsem ho nevyndal z obalu a přihrádka do kufru fajn. je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Pokud budeš mít mezipodlahu tak sítě moc neužiješ, přihrádku taktéž. Za mě je koš fajn, držák na mobil je fakt malý iPhone 6 se také nevleze. Pokud koupíš po částech to co využiješ, uděláš lépe. Hlasové ovládání ber, stojí pár stovek, nebudeš mít "hluché" tlačítko ma volantu. Je to i vcelku použitelné. Editováno: 6. Červenec 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 I ja jsem sel cestou dodatecne koupe jen jednotlivych prvku, ktere jsem povazoval za prakticke - tedy v mem pripade pouze odpadkove kose (2x). Sitovy program ale bude zcela urcite nasledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.