Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Také mi Vrzal pedál a dlouho. Cestou do Itálie mi zůstal pedál na podlaze a nevracel se . Koupil jsem spojkový válec v Itálii ,vyměnil, odvzdušňil spojku a vracel se . Skřípání ale bylo pořád , protože k hlavnímu válci není dodávané pouzdro ložiska. Po příjezdu jsem koupil nové pouzdro ložiska i s čepem. Do pouzdra musí jít těžko čep ,to staré bylo s  větší vůlí a proto to skřípalo. Jak vyměnit ? U převodovky dát hadičku na odvzdušňovací šroub spojky,ten otočením otevřít,zmáčknout spojkový pedál,zavřít odvzdušňovací šroub,zvednout pedál a vyjmout staré pouzdro ložiska z oka hlavního válce.jde to na jednu stranu,oko má nahoře a dole k jedné straně výřez na vysunutí pouzdra, stačí pootočit pouzdro a vysunout z oka. Jde to blbě,ale jde. Poté namazat nové pouzdro a vložit opačným způsobem,zmáčknout pedál,zasunout čep,zvednout pedál a párkrát ho promáčknout aby zase chodil . Poté přeji šťastné kilometry bez skřípání. U mě již žádné skřípání .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...