Spaceback P7P7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Stalo se to už někomu? Dneska po bouřce, jsem přijel domů a v obou rejdech při parkování hlasitě cvaká, zvuk jak vysypaný ložiska. I v kabině to je slyšet. Auto má najeto 3600 km a r.v. 1/2015, ve volantu to ale cítit není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Kamene sa dostali dakde do brzdovych celusti, nic nove u rapida, po par km zmizne, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
38501 Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Mě to dělá zatím jen levé kolo. Při plném rejdu na obě strany. Takové suché tření s ťukáním. Napřed jsem hledal kde drhne kolo o podběh, protože to mělo takový zvuk, ale jde to nejspíš z vnější poloosy. Mam najeto 7 tis. Třeba si to ještě sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.