Jira93 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Zdravim, Mame Superba II 2,0 TDI 125Kw. Nejde nam nafta, ale cerpadlo je ok. Zjistili sme, ze nejde od cerpadla vubec proud. Zkontrolovali sme jak pojistky tak rele... nejaka rada co zkusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 dá se čerpadlo pustit přes akční členy v motorové jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jira93 Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Dá se pustit, tím to neni. Čerpadlo je v pořadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr79 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ahoj, taky přidám svůj poznatek. Stalo se mi, že jsem normálně přijel do práce, a když jsem chtěl auto přeparkovat, tak už nešlo nastartovat. Po napíchnutí na PC auto hlásilo, že je bez chyby. Motor normálně točil, ale nechytil. Poté přes diagnostiku se čerpadlo zkontrolovalo, ale vše bylo ok a fungovalo. Tak jsem koupil relátko, které taky bylo dobré, ale pro jistotu jsem ho vyměnil, a zatím je vše OK a normálně motor startuje. Tankuju naftu u globusu a prý by to naftou být nemělo. V ten den bylo - 3°C. Tak nevím, co se stalo. Bylo to poprvé a diagnostika žádnou chybu neukázala. Jedná se o čerpadlo nafty vedle motoru po pravé straně od řidiče. Jeho cena je 3.500,- Kč. Čerpadlo jsme také pustili přes akční člen v jednotce. Nemáte s tím nikdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.