jindrous Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 podpěra pro levou nohu - jak těžké je jí vyměnit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ne, při trošce šikovnosti to jde vyměnit i bez sundání bočního plastu, který překrývá její držák. Mně se to povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Jak se ten boční plast dá sundat - je tam někde šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Musíš sundat páčku na otevírání kapoty a pak celý panel vycvaknout. Video z montáže na golfu 7, nic lepšího jsem nenašel, ale i tak mi to pomohlo. Ale jak říkám, jde to vyměnit i bez demontáže toho bočního plastu. Z videa je vidět jakým směrem vycvaknout tu podpěru z úchytů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) https://youtu.be/A6Xtnisa2uE?list=UUfRkF8rirCXiGxmiS4HN7bQ Editováno: 27. Červenec 2015, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak tak = jde to i bez demontáže bočního panelu = stačí si to pořádně prohlédnout zezadu a novou opěrku pak "natočit zpět": 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.