Ropicek Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Vážení, Fabia III v základu s Blues - nevím čím to je, ale naladí vždy a pouze jednu stanici. Už jsem zkusil resetovat rádio, odmontovat a znovu namontovat anténu. S odmontovanou anténou to dělá to samé. Tak mám takový pocit, že někdo zapomněl připojit anténu. Nebo dělám něco špatně? Máte nějaký nápad? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Při předávání auta jsme tyhle základní věci zkoušeli, v každém případě pokud máš auto v záruce zajeď do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropicek Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Tak to já taky. Jenomže jsem nebpřebíral celou firemní flotilu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.