jtfcobra Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Škoda Amundsen * RNS 315 změna červeného podsvícení na zelenou jde to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Já bych potřeboval opačně... Ze zelené na červenou. Co tak výměna? O:-) ... Akorát mám obyč Amundsen bez pluska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No jeste nemam jen jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Řekl bych že to půjde stejným způsobem, jako si někteří mění podsvícení interiéru, tzn. rozebrat a přepájet LEDky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ano, jde to. Ale musíš si pak pohrát s předřadnými odpory, aby ti to svítilo stejnoměrně. Dělal jsem ze zelené na červeno a bylo to přesvícené. Použil jsem SMD rezistory s větším odporem. Jinak u 510 jsou extrémně malé LEDky a dělá se to horkovzduškou blbě, ale jde to. Pokud máš jen pákjku, tak se o to ani nepokoušej. Pak budeš muset řešit SW rádia, protože menu bude do červena + logo VW/Seat a bude to vypadat blbě. Radši si sežen klasiku RNS315 pro Škodu. Těch bude určitě milion na internetu. VW a SEATu RNS 315 je určitě méně na internetu. (Seat má taktéž červené podsvícení jako VW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.