Publikováno Červenec 25, 201510 r Škoda Amundsen * RNS 315 změna červeného podsvícení na zelenou jde to ?
Srpen 17, 201510 r Já bych potřeboval opačně... Ze zelené na červenou. Co tak výměna? O:-) ... Akorát mám obyč Amundsen bez pluska
Září 14, 20159 r Řekl bych že to půjde stejným způsobem, jako si někteří mění podsvícení interiéru, tzn. rozebrat a přepájet LEDky..
Září 15, 20159 r Ano, jde to. Ale musíš si pak pohrát s předřadnými odpory, aby ti to svítilo stejnoměrně. Dělal jsem ze zelené na červeno a bylo to přesvícené. Použil jsem SMD rezistory s větším odporem. Jinak u 510 jsou extrémně malé LEDky a dělá se to horkovzduškou blbě, ale jde to. Pokud máš jen pákjku, tak se o to ani nepokoušej. Pak budeš muset řešit SW rádia, protože menu bude do červena + logo VW/Seat a bude to vypadat blbě. Radši si sežen klasiku RNS315 pro Škodu. Těch bude určitě milion na internetu. VW a SEATu RNS 315 je určitě méně na internetu. (Seat má taktéž červené podsvícení jako VW)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.