Renne Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Ahoj, prosím vás je nějaká pojistka z boku strany řidiče,že když ji vyndám nenastartuje motor?vyndal jsem pozici 27 kde by mělo být čerpadlo a stejně nastartoval.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renne Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 nic? tak zkusím povytahovat jednu po druhé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Zkus 6 (budiky), 29 (RJ motoru) nebo 30 (vstriky u dieselu). Cerpam ale jen z manualu, nikdy jsem to nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renne Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 jj už jsem na to kápl,hned první byla aby nenastartovalo auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Jako pojistka cislo 1? Diagnosticka zasuvka? Zajimave. Asi to v manualu nemaji popsane uplne presne... EDIT: Ted jsem si vzpomnel, ze diagnostickou zasuvkou asi mysli gateway, takze to asi dava smysl. To bude na diagnostice chyb... Editováno: 26. Červenec 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renne Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Je to napsáno v návodu obsluze auta.Diagnostická zásuvka, řídicí jednotka motoru, elektrické palivové čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Aha. Urcite se to lisi podle modeloveho roku. Ja se dival do meho manualu, takze MR06, a mam tam pouze diagnostickou zasuvku. Editováno: 27. Červenec 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.