21let Vloženo 26. Červenec 2015 Vloženo 26. Červenec 2015 Ahoj, půjčil jsem si od kamaráda ze servisu HEX-CAN cabel a propoil s VCDS software verze 14.10, nahrajou se mi data z jednotek, ale u jednotky komfortu, která je uvedena v záložce instalováno (mám Scouta 8/2009 v plné výbavě) se mi napíše toto:46-Central Conv. -- Status: OK 0000 Adresa 46: Komfort systémNení nainstalováno Zvláštní, že si na maxidotu nastavuji hromadu funkcí (zavírání dveří, sklápění zrcátek,...) a toto nemohu nastavit. Při připojení se totiž u tohoto kanálu zobrazuje jen pokus o připojení (má 3 pokusy a stejně nic). Je možné komfort tedy upravovat nebo je problém někde jinde? Děkuji Citovat
rolbař Vloženo 26. Červenec 2015 Vloženo 26. Červenec 2015 je to vše OK, adresa 46 je u FL OII MR2009 a novější pouze virtuální jednotka obsažená v jednotce 09 BCM, tam se taky vše kóduje a přizpůsobuje Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.