21let Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ahoj, půjčil jsem si od kamaráda ze servisu HEX-CAN cabel a propoil s VCDS software verze 14.10, nahrajou se mi data z jednotek, ale u jednotky komfortu, která je uvedena v záložce instalováno (mám Scouta 8/2009 v plné výbavě) se mi napíše toto:46-Central Conv. -- Status: OK 0000 Adresa 46: Komfort systémNení nainstalováno Zvláštní, že si na maxidotu nastavuji hromadu funkcí (zavírání dveří, sklápění zrcátek,...) a toto nemohu nastavit. Při připojení se totiž u tohoto kanálu zobrazuje jen pokus o připojení (má 3 pokusy a stejně nic). Je možné komfort tedy upravovat nebo je problém někde jinde? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 je to vše OK, adresa 46 je u FL OII MR2009 a novější pouze virtuální jednotka obsažená v jednotce 09 BCM, tam se taky vše kóduje a přizpůsobuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.