octavie81 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Zdravím chlapy,nemáte náhodou nějaký typ na nějakého super mechanika na moji octavii 1 i dvojku..Potřeboval bych udělat brzdy,nápravu časem turbo,poloosy. S kterým bude super domluva a je v pohodě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 31. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 nikdo nic? Mám "Humla" z dieselpower",je to super kluk,ale mám to 120km,tak kdyby byl někdo blíž,nezlobil bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodarik Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Ahoj, možná píšu pozdě, ale.. Jestli to nemáš daleko do Prostějova, tak zkus pana Štefka, je to Joštovo náměstí 1. Jezdím tam 4 roky cca, velmi ochotný, rozumí tomu a s cenami je na tom příznivě. Hlavně taky zkontroluje i ostatní věci, jestli jsou v pořádku (jasně, je to byznys, ale máš jistotu, že zbytek auta je v pořádku). Po domluvě dělá i soboty, což pro mě osobně je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Ahoj kluci nema jeste nekdo nějaký tip? Nevěřím ze v Olomouci neni nikdo šikovný na Škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RR Merlin Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Skus třeba mě mám servis na Pavlovičkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 OK posli mi soukromou zprávu a kontakt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.