Přejít na obsah

skodarik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

626 zobrazení profilu

Oznámení skodarik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, omlouvám se, nějak jsem to zplácal dohromady.. Ohledně rozvodů jsem odpovídal Sharkymu, ohledně oleje krysoletovi. Polepším se, příště to napíši srozumitelně a přehledně
  2. Ahoj, zrovna o víkendu mi kamarád mechanik dělal rozvody, hodil tam tyto, pokud se nepletu http://www.carsshop.cz/nahradni-dily/sada-rozvodoveho-remene-s-vodni-pumpou-ina-23/rozvodove-sady-8602. Respektive ta značka INA je prý docela kvalitní. Měl jsem podobný problém, bralo to litr na cca 1500 km a to už bylo drahé dotování. Zatím jsem s nimi najel jen pár desítek km, ale snad to bude v pohodě. V tom eshopu vidím ještě další značky, Gates to je prý taky dobrá kvalita a nevíte co Koyo a Febi? Já spíš pro zajímavost, ať vím pro příště (což snad bude za dlouho)..
  3. skodarik

    Jaký výfuk na OI

    Ahoj lidi, potřebuji se informovat. Zadní díl výfuku mi prorezl a já se chystám o víkendu namontovat druhý. Jde o Octavii 1.9 tdi, rok výroby 2002. Když jsem si to v obchodě dal do vyhledávání, našlo mi to Starline a Bosal. Cena je rozdílná, takže bych potřeboval vaše zkušenosti.. Viz http://www.carsshop.cz/skoda/octavia-kombi/1-9-tdi-95/zadni-dily-vyfuku-7234. Starline má samozřejmě lepší cenu, avšak nevím, co se týče kvality provedení. Máte někdo zkušenost, nejlépe s oběma dvěma výfuky, a můžete mi něco doporučit? Čím dřív, tím líp. Díky
  4. Mám to podobně, většinou mi to dělá jen z 2 na 3, zvuk lze těžko popsat, nahrát na video nejde (na videu to není slyšet). Dělá mi to tehdy, když vyšlápnu spojku (nepravidelně)..
  5. Ahoj, tak jsem to měl totožně jako ty, ten samý problém, delší trasa (300 km) tomu pomohla. Taky teď čekám, kdy se to projeví znova. Každopádně termostat naštěstí není drahá položka, uff :-)
  6. Ahoj, ještě jsem se do toho nepustil, ale kamarád kupoval podběh tady http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/dily-karoserie-octavia/karosarske-dily/7800-zadni-plastovy-podbeh-octavia-i.html. Je to z Polska, oproti originálu cca o 500,- Kč levnější v tom samém obchodě. Ale co se týče šroubů, tak nevím, co tam dával. Až s ním budu mluvit, zeptám se ho, jestli nezapomenu. Případně tam zkusit zavolat, když mají v popisu škoda a vw, tak by to měli vědět.
  7. Ahoj, možná píšu pozdě, ale.. Jestli to nemáš daleko do Prostějova, tak zkus pana Štefka, je to Joštovo náměstí 1. Jezdím tam 4 roky cca, velmi ochotný, rozumí tomu a s cenami je na tom příznivě. Hlavně taky zkontroluje i ostatní věci, jestli jsou v pořádku (jasně, je to byznys, ale máš jistotu, že zbytek auta je v pořádku). Po domluvě dělá i soboty, což pro mě osobně je super.
  8. To by se mi taky hodilo vědět. Snad se někdo podělí o zkušenosti :-)
  9. Ahoj všichni, nedávno jsem si koupil OII a rád bych tam dal denní svícení. Vím, že někdo to uznává, jiný to haní, ale já jsem pro. Vybral jsem si v obchodu tohle, ale nevím, zda je to optimální volba nebo jestli doporučujete něco jiného.. Díky všem za odpověď, snad jsem vybral dobře.
×
×
  • Vytvořit nový...