Juraj112 Vloženo 28. Červenec 2015 Vloženo 28. Červenec 2015 dobrý deň stala sa mi taká vec že sa strhla matka a šrob ostal potrebujem vybrať šrob z hlavy motoru pomôžte mi prosím ako mam vybrať ten šrob skúšal som aj šrobovakom aby som ho mohol točiť ale to sa mi nepodarilo ako inak by sa to dalo ? Citovat
Effendi Vloženo 28. Červenec 2015 Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Druhú matku naraziť na ten zvyšok, ktorý trčí, zavariť, pomaly rozhýbať a vyšroubovať. Alebo tekutý dusík. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Effendi Citovat
Wittmann Vloženo 28. Červenec 2015 Vloženo 28. Červenec 2015 přesně tak, přivařit matku a až to vychladne, tak nastříkat tím mrazícím sprejem a opatrně rozhývávat. A když to praskně těsně u hlavy, tak převrtat. Pokud se v té díře utrhl závit, což je u hliníku běžné, tak ti nic jiného ani nezbyde. Citovat
cigan Vloženo 16. Srpen 2015 Vloženo 16. Srpen 2015 V takychto pripadoch, ked rozoberam velmi stare spoje, je lepsie maticu popredu rozseknut, alebo aspon naseknut ostrym sekacom a na 95% to ide rozobrat. Odvzdusnovaky napriklad sucasne pri povolovnani poklepavam kladivkom a kazdy sa podda a povoli. Ked ho rozklepem, dam novy. Ale iba vynimocne ho zalomim. To sa skoro nestane. V Tvojom pripade ale, ak sa da chytit hasakom, poklepavat a sucasne povolovat. Pomoze aj nahriat teplovzdusnou pistolou okolie, zachladit zalomenu skrutku.. Inak len jamkarom oznacit presne stred a postupne od maleho vrtaku az po primerane najvacsi mozny, odvrtat. Pritom skusat aj povolit. Vytahovak vacsinou nepomoze. Potom uz len narezat zavit. A pri skladani pomoze namazat zavit grafitovou vazelinou. Mazivo sa sice pri vysokej teplote odpari, ale grafit zostave v zavite. Vela stastia! marian10xR Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.