macomh Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Zdravím škodováci. Mam problem so smerovkami na oct 1 r.v. 99. Niekedy zablikaju 2x, 3x, niekedy len ostane svietit a neprerusuje. Ci uz na jednu alebo druhu stranu. Viete mi poradit, ze co to moze robit? A co vlastne kupit a vymenit? Mam aj tazne a je to nova pristrojovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Pokial sa nepletiem tak rele je priamo v spinaci trojuholnika, takze potrebujes vymenit vlastne ten a sa mi zda ze pokial mas tazne tak boli zosilnene kvoli zatazi dalsich smeroviek. Ono ked to vyberies tak sa to da vycistit a mozno to chvilku vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) je to tento díl - http://www.skoda-dily.cz/eshop/1u0953235f47h-spinac-varovnych-svetel.html anebo vrakovisko. Já to taky zkoušel čistit, ale odezva žádná, prostě měl spínač odblikáno.. Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomh Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Vyriesene, aspon to tak vyzera. Vytiahol som vypinac vystraznych svetiel, co je v strede pristrojovky - trojuholnik, precistil kontakty relatka, nastriekal kontox a zacalo to tukat bez problemov. Uvidime do kedy, ale zatial to pomohlo. Vyriesene vdaka internetu a ochotnym ludom. Takze dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.