macomh Vloženo 6. Srpen 2015 Vloženo 6. Srpen 2015 Zdravím škodováci. Mam problem so smerovkami na oct 1 r.v. 99. Niekedy zablikaju 2x, 3x, niekedy len ostane svietit a neprerusuje. Ci uz na jednu alebo druhu stranu. Viete mi poradit, ze co to moze robit? A co vlastne kupit a vymenit? Mam aj tazne a je to nova pristrojovka. Citovat
sven01 Vloženo 6. Srpen 2015 Vloženo 6. Srpen 2015 Pokial sa nepletiem tak rele je priamo v spinaci trojuholnika, takze potrebujes vymenit vlastne ten a sa mi zda ze pokial mas tazne tak boli zosilnene kvoli zatazi dalsich smeroviek. Ono ked to vyberies tak sa to da vycistit a mozno to chvilku vydrzi. Citovat
Casy Vloženo 7. Srpen 2015 Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) je to tento díl - http://www.skoda-dily.cz/eshop/1u0953235f47h-spinac-varovnych-svetel.html anebo vrakovisko. Já to taky zkoušel čistit, ale odezva žádná, prostě měl spínač odblikáno.. Editováno: 7. Srpen 2015, autor: Casy Citovat
macomh Vloženo 7. Srpen 2015 Autor Vloženo 7. Srpen 2015 Vyriesene, aspon to tak vyzera. Vytiahol som vypinac vystraznych svetiel, co je v strede pristrojovky - trojuholnik, precistil kontakty relatka, nastriekal kontox a zacalo to tukat bez problemov. Uvidime do kedy, ale zatial to pomohlo. Vyriesene vdaka internetu a ochotnym ludom. Takze dakujem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.