Publikováno Srpen 8, 201510 r Zdravím, Již delší dobu mi píská levé přední kolo, vždy v malých rychlostech (ve vesnici), nad 60km/h +- to přestává. Při zatočení do leva do píská ještě více, naopak při zatočení v pravo a zatížení tak levého kola to přestane. Do teď jsem zkoušel: - sundat kolo rozhýbat třmeny (bez rozdílu) - injekční střikačkou jsem propichnul manžetu třmenu a nasolil jsem tam WDčko (bez rozdílu) - ubrousil jsem jemné hrany na kotouči, které byly vybroušené od destiček (bez rozdílu) Nicméně dnes jsem se byl projet a po projetí mírné zatáčky vpravo v asi 100km/h mi připadalo, že trošičku začne hučet právě levé kolo. Je možné, že je trochu načaté ložisko? Ale je mi divný, že by pískalo. Tatovi odešlo ložisko na fabii a to bylo trochu horší (hučák, jak kdybychom měli každou chvíli vzletět). Děkuji za názory, případnou pomoc/radu Upraveno Srpen 8, 201510 r od Amimous
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.