Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu mám Octavia II 103kW 16V r.v. 2011. Rozsvítila se mi kontrolka žhavení a bliká. Nechal jsem načíst chybovou hlášku a vadný spínač koncových světel. Tak sem koupil nový 1K0945459A a vyměnil. Chybovou hlášku smazal a opět to samé. Spínač již není nad brzdovým  pedálem, jak tomu bylo dříve, ale na brzdovým válci. Samozřejmě to vyřadilo tempomat. Světla reagují na sešlápnutí brzdy, jak mají. Tak sem vyhodil 650 Kč a závada ta samá. :-(

Děkuji František

post-54062-0-43675500-1439474366_thumb.j

• 8 měsíců později...

Že svietia  svetlá to ešte nič  neznamená . A od toho spínača asi vedú  aj káble že ? A vieš  kde končia ? A vieš jak  sa merajú , Tak šup  šup do toho ........ja  takých radostí zažívam denne . A vždy to končí  v RJ . Je to fakt paráda naháňať  káble ( odborne  vodiče ) po vehikli. Poznáš to ?  Tukabel, tukabel , tukabel https://www.google.sk/search?client=opera&q=+tukabel&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=O1cqV4bLLrLs8wfl9JCQBQ   :kol-48:  :dj:  .

Upraveno od delong

Řekl bych, že týpek to už pořešil i bez tvojí rady..když se podíváš pořádně a najdeš datum vložení příspěvku

To je fakt nejak som prehliadol  dátum sorry.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.