fkloudy Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Prosím o radu mám Octavia II 103kW 16V r.v. 2011. Rozsvítila se mi kontrolka žhavení a bliká. Nechal jsem načíst chybovou hlášku a vadný spínač koncových světel. Tak sem koupil nový 1K0945459A a vyměnil. Chybovou hlášku smazal a opět to samé. Spínač již není nad brzdovým pedálem, jak tomu bylo dříve, ale na brzdovým válci. Samozřejmě to vyřadilo tempomat. Světla reagují na sešlápnutí brzdy, jak mají. Tak sem vyhodil 650 Kč a závada ta samá. :-( Děkuji František Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delong Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Že svietia svetlá to ešte nič neznamená . A od toho spínača asi vedú aj káble že ? A vieš kde končia ? A vieš jak sa merajú , Tak šup šup do toho ........ja takých radostí zažívam denne . A vždy to končí v RJ . Je to fakt paráda naháňať káble ( odborne vodiče ) po vehikli. Poznáš to ? Tukabel, tukabel , tukabel https://www.google.sk/search?client=opera&q=+tukabel&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=O1cqV4bLLrLs8wfl9JCQBQ . Editováno: 4. Květen 2016, autor: delong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Řekl bych, že týpek to už pořešil i bez tvojí rady..když se podíváš pořádně a najdeš datum vložení příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delong Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 To je fakt nejak som prehliadol dátum sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.